Albert Verlinde en Ilse DeLange opnieuw ambassadeur BankGiro Loterij

Albert Verlinde en Ilse DeLange zijn beide ambassadeur van de BankGiro Loterij en hebben begin september hun contract verlengd. Albert Verlinde heeft voor twee jaar bijgetekend en wil met zijn ambassadeurschap een breed publiek in aanmerking laten komen met cultuur in Nederland. De presentator en theaterproducent heeft in 2013 onder meer de BankGiro Loterij Concerten in Het Concertgebouw gepresenteerd en was ook te zien in een commercial van de BankGiro Loterij.

‘Cultuur zit me in het bloed, mijn hart gaat er sneller van kloppen. Ik help daarom graag mee om de BankGiro Loterij en haar culturele goede doelen nog bekender te maken!’

Albert Verlinde verlengt ambassadeurschap

Albert Verlinde tekent contract bij de BankGiro Loterij in het bijzijn van Imme Rog, 

Ilse DeLange heeft haar ambassadeurschap met een jaar verlengd. Door op te treden op verschillende culturele plekken wil ze een breed publiek in aanmerking laten komen met cultuur in Nederland. Zo trad de zangeres het afgelopen jaar onder meer op voor deelnemers van de BankGiro Loterij onder de Nachtwacht in het Rijksmuseum, maar ook in de Kamer van de Ruyter in Het Scheepvaartmuseum.

"Ik verheug me op de hernieuwde samenwerking met de BankGiro Loterij. Als artiest vind ik het behoud van cultuur erg belangrijk en daarom draag ik het verhaal van de BankGiro Loterij graag uit door op bijzondere culturele plekken op te treden.”

Ilse DeLange onder de Nachtwacht

Ilse DeLange treedt onder de Nachtwacht in het Rijksmuseum op voor een kleine groep deelnemers van de BankGiro Loterij.

Ilse DeLange en Michiel Verboven

Ilse DeLange tekent contract bij de BankGiro Loterij in het bijzijn van Michiel Verboven.