Molen

Als VIP naar Pinkpop of slapen in een molen?

23 mei 2016 - Houd uw DeelnemersVoordeel goed in de gaten, want de komende weken vindt u daar weer een aantal zeer bijzondere arrangementen. En daar kunt u gratis kans op kunt maken als u meespeelt in de BankGiro Loterij. Groot liefhebber van festivals en muziek? In samenwerking met het Bonnefantenmuseum verloten we een unieke VIP-beleving op Pinkpop. En wat dacht u van een heerlijke overnachting in een molen, voor de slaapkoppen onder ons? Een kort overzicht.

Pinkpop

Festival Pinkpop is al decennialang een muzikaal feest. Ook dit jaar trakteert het festival u weer op grote namen, zoals Paul McCartney, Doe Maar, Lionel Ritchie en The Common Linnets. Wie weet ziet u deze artiesten straks van dichtbij, want wij mogen een VIP-arrangement voor twee personen verloten, inclusief rondleiding door het Bonnefanten @ Pinkpop-up Museum, meet & greets, consumptiemunten en backstage toegang. Let op: deze actie loopt nog tot en met 25 mei. Wees er dus snel bij!

Slapen in een molen

Altijd al in een molen willen slapen en gewekt worden door het klappen van de wieken? Dat kan in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 juni! In samenwerking met De Hollandsche Molen mogen wij namelijk een overnachting verloten op de Oostzijdse molen aan het Gein. Voor ontbijt en diner wordt gezorgd én er staat een rondleiding op de planning.

De 19e-eeuwse windmolen nabij Abcoude diende overigens als inspiratie voor een prachtig schilderij van Piet Mondriaan. De actie loopt tot en met 8 juni.

Grayson Perry

Bij onze meest zuidelijke partner, het prachtige Bonnefantenmuseum in Maastricht, is tot 5 juni een bijzonder kleurrijke tentoonstelling te zien: Grayson Perry - Hold your beliefs lightly. Grayson Perry (1960) is een van de bekendste hedendaagse Britse kunstenaars. Terugkerende thema's in zijn werk zijn religie & mythologie, identiteit & gender, kunst en kunstwereld, klasse en consumentisme, conflict en oorlog. Deze thema's staan centraal voor het werk van Perry en vormen het klankbord van zijn leven.

Exclusief voor BankGiro Loterij-deelnemers opent het museum zijn deuren op zondagavond 5 juni, de laatste dag van de tentoonstelling. Kijk op uw persoonlijke pagina of de VIP-KAART site als u hier kans op wilt maken.