Thuiswinnaar The Big Picture

Amstelveense Frans wint € 37.500,- dankzij Pieter uit Aalsmeer

Frans uit Amstelveen is de gelukkige thuiswinnaar van het tv-programma ‘BankGiro Loterij The Big Picture'. Tijdens de aflevering van 20 september was te zien hoe Frans op zijn vakantieadres in Texel werd verrast door Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij.

De inwoner van Amstelveen won hetzelfde bedrag als de kandidaat uit de studio, maar liefst € 37.500,-. De winnaar werd uit alle deelnemers van de BankGiro Loterij getrokken.

Familieweekend

Frans is blij verrast: "We zijn hier in Texel op familieweekend met twintig man. Ik heb iedereen laten weten dat ik de kosten van dit weekend op me neem. Ook wil ik een bedrag aan mijn drie dochters geven. Daar wordt getrouwd, verhuisd, gereisd en eentje is er in verwachting. Dus dat komt heel goed uit!"

In de wekelijkse RTL 4-spelshow ‘BankGiro Loterij The Big Picture' maakt een studiokandidaat kans op maar liefst € 1 miljoen. Deelnemers van de BankGiro Loterij maken thuis ook kans op hetzelfde bedrag dat door de kandidaat in de studio is gewonnen. Zo won Frans dankzij Pieter uit Aalsmeer, studiokandidaat in aflevering 2, een bedrag van € 37.500,-.