The Big Picture

Amsterdamse wint € 12.500,- tijdens seizoenstart The Big Picture

1 februari 2016 - Lotte uit Amsterdam heeft in de eerste aflevering van een nieuw seizoen ‘BankGiro Loterij The Big Picture € 12.500,- bij elkaar gespeeld. Stap 8 op de geldladder werd bereikt, maar de kandidate kocht ook drie keer een goed antwoord voor 25% van het prijzengeld.

Zo werden bij de vraag voor € 50.000,- zowel Memphis Depay als Louis van Gaal niet herkend op de foto. Hierdoor was Lotte - geen voetballiefhebber - genoodzaakt haar allerlaatste hulplijn in te zetten. Met een goed antwoord op de vraag over de fans van Ariane Grande wist ze alsnog op eigen kracht een stap te maken op de geldladder.

Tuin aanpakken

Een dag na de uitzending reageert Lotte: "Het was ontzettend leuk om in de show te staan. Het bedrag komt mooi van pas, want mijn vriend en ik hebben net een huis gekocht. We willen de tuin aanpakken."

Thuis meespelen

Tijdens het derde seizoen kunnen kijkers weer live vanaf de bank meespelen via de gratis interactieve ‘Big Picture App'. App-spelers die deelnemer zijn in de BankGiro Loterij maken bij een goed antwoord kans op maar liefst € 15.000,-.

Heeft u deze aflevering gemist? Kijk de uitzending nu terug op RTL Gemist.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer