Bezoek de Open Dag in het Zeeuws Museum Middelburg

Bezoek 13 & 14 juni de BankGiro Loterij Open Dagen

Deelnemers, bedankt! Dat is wat de 61 culturele organisaties, die dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij dit jaar 62,5 miljoen euro ontvingen, willen zeggen. En dat doen zij op een bijzondere manier. Iedere maand stelt in een van de twaalf provincies een museum haar deuren open voor de deelnemers. Toegang is gratis en er worden allerlei exclusieve workshops, lezingen en rondleidingen georganiseerd. Op 13 en 14 juni zijn deelnemers welkom in het Zeeuws Museum in Middelburg.

Het Zeeuws Museum heeft een uitgebreid programma opgesteld voor jong en oud, waaronder een rondleiding langs collectiestukken die het museum dankzij de BankGiro Loterij heeft kunnen aankopen. U kunt zich van tevoren aanmelden voor de programmaonderdelen. Kijk voor het hele programma op www.zeeuwsmuseum.nl/opendagen.

Als deelnemer van de BankGiro Loterij bent u welkom met introducé. Wilt u 13 of 14 juni het Zeeuws Museum bezoeken? Om een toegangsbewijs te ontvangen, kunt u bellen naar onze Ledenservice (0900 - 300 1600, € 0,50 per gesprek, ma t/m vr 09.00-21.00 uur). Later deze maand maken wij bekend welke andere musea de komende maanden hun deuren openstellen voor de BankGiro Loterij Open Dagen.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer