Bijzondere verrassingen in Singer Laren

In de trekking van augustus zijn elf deelnemers met een cheque verrast door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato.

Miljoenen uit de Kluis

Drie keer per jaar maken deelnemers kans op de miljoenen uit de Kluis, de miljoenenprijs van de BankGiro Loterij. In de trekking van augustus werd maar liefst 4 miljoen verdeeld. Twee deelnemers wonnen met drie loten  1.714.285,- en een deelnemer won met één lot 571.428,-.

Winnaar Miljoenen uit de Kluis- BankGiro Loterij-2014

De heer Zentjes, winnaar van 1.714.285,-: “Ik kan het nog niet bevatten. Van dit geld wil ik een eigen woning kopen, want nu woon ik nog bij mijn ouders thuis. Daarnaast wil ik heel graag een wereldreis maken.”

Winnaar Miljoenen uit de Kluis- BankGiro Loterij-2014

De heer Prins en mevrouw Lieben wonnen 571.428,-: “We doen al jaren mee en zijn blij verrast met dit mooie bedrag. We hebben de wens om naar Ecuador te gaan. Verder doen we het rustig aan.”

Hoofdprijs winnaars

Naast de miljoenen uit de Kluis wonnen ook nog acht deelnemers de maandelijkse Hoofdprijs van de BankGiro Loterij.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
100.000,- (4 winnaars)
50.000,- (2 winnaars)
25.000,- (2 winnaars)

Winnaar Hoofdprijs- BankGiro Loterij-2014

Mevrouw Schaap-Bron en haar echtgenoot, winnaars van 100.000,-: “We hebben de wens om een rondreis door Ierland te maken en we willen ook graag naar de fjorden van Noorwegen. Daarnaast zijn we bijna 65 jaar en gaan we het geld ook gebruiken om ons inkomen mee aan te vullen, zodat we leuke dingen kunnen blijven doen.“

Winnaar HoofdprijsVerdubbelaar- BankGiro Loterij-2014

Ook mevrouw Tsimba won 100.000,- : “Ik ben erg blij met deze mooie prijs. Ik wil graag nog eens terug naar Congo, mijn geboorteland.”

Winnaar HoofdprijsVerdubbelaar- BankGiro Loterij-2014

De heer en mevrouw Hoogerwerf, winnaars van 25.000,-: “We zouden heel graag nog een keer naar Curaçao op reis willen. En ook Argentinië staat nog op onze wensenlijst. Zo fijn dat we nu de mogelijkheid hebben om daar naartoe te gaan!”

HoofdprijsVerdubbelaar
Iedere maand trekt de BankGiro Loterij vijf willekeurige cijfers waarmee de winnaars van de Hoofdprijs worden bepaald. Alle deelnemers die meespelen met de BankGiro Loterij met een rekeningnummer dat eindigt op deze vijf cijfers vallen in de prijzen. Speelt u ook mee met de HoofdprijsVerdubbelaar dan wint u 50.000,-; speelt u mee zonder HoofdprijsVerdubbelaar dan bent u 25.000,- rijker.

Meespelen met de HoofdprijsVerdubbelaar