Amsterdam Light Festival

Chantal Janzen nieuwe ambassadeur BankGiro Loterij

Chantal Janzen is de nieuwe ambassadeur van de BankGiro Loterij. De musicalster en presentatrice heeft haar handtekening gezet onder de verbintenis bij de cultuurloterij van Nederland.

Met haar ambassadeurschap wil Chantal een breed publiek op een laagdrempelige manier in aanraking laten komen met cultuur in Nederland en aandacht geven aan het werk van deze sector.

Veel activiteiten

Chantal Janzen: “Ik ben erg blij met mijn ambassadeurschap. Naast de steun aan cultuur in Nederland organiseert de BankGiro Loterij veel activiteiten om mensen op een toegankelijke manier met cultuur in aanraking te brengen, zoals het BankGiro Loterij Theaterweekend. Zo’n vijftig Nederlandse theaters zullen in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aanbieden voor € 10,- per voorstelling. Als ambassadeur van de BankGiro Loterij kijk ik er naar uit om hier een actieve bijdrage aan te kunnen leveren.”

Goed Geld Gala

Chantal Janzen maakt haar debuut als ambassadeur tijdens het Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij op 3 februari in het Tropenmuseum. Hier zal zij de presentatie voor haar rekening nemen. Tijdens dit gala wordt bekendgemaakt hoeveel de BankGiro Loterij dankzij haar deelnemers kan schenken aan cultuur in Nederland.

Naast Chantal Janzen zijn ook Leontine Borsato, Ilse de Lange, Albert Verlinde en Robert ten Brink ambassadeurs van de BankGiro Loterij.