Dagje uit Utrecht

Hieronder vindt u de informatie die u nodig heeft voor heerlijk dagje Utrecht. Uw welkomstcadeau voor twee personen bestaat uit:

  • 2 toegangskaarten voor het Spoorwegmuseum
  • 2 tickets voor een rondvaart bij Rederij Schuttevaer   
  • 1 dinerbon voor 2 personen van restaurant Humphrey’s

Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende omgeving waarin iedereen kan ontdekken hoe de trein de wereld in de loop van de jaren heeft veranderd. Het museum verrast jong en oud met onverwachte avonturen. Met luxe rijtuigen vol geheimen, stoomlocomotieven met een rijke geschiedenis en treinstellen boordevol verhalen.

Spoorwegmuseum
Nicolaaskerkhof 10
www.centraalmuseum.nl

Rondvaart door de grachten

Een rondvaart in Utrecht langs de middeleeuwse wasplaatsen, Utrechtse musea, de leukste en mooiste geveltjes. De groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders en natuurlijk de statige Domtoren. De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag vanaf het water bewonderen. Een rondvaart door Utrecht is altijd een aanrader.

Rederij Schuttevaer
Oudegracht t/o 85 030-2720111
http://www.schuttevaer.com/

3-gangendiner bij Humphrey's

Met uw voucher van Humphrey’s sluit u uw dagje Utrecht af met een heerlijk 3-gangen diner in dit sfeervolle restaurant in het centrum van de stad. Reserveren kan via onderstaande website of telefoonnummer.

Humphrey's

Stadhuisbrug 3, 3511 KP Utrecht , 030-7527560
www.humphreys.nl

Wij wensen u een fijne dag toe in Utrecht!