Musical

DeelnemersVoordeel: vol exclusieve uitstapjes

20 april - Op DeelnemersVoordeel vindt u momenteel weer tal van bijzondere arrangementen en avondjes uit. En u kunt hier gratis kans op maken! Zo vergeven wij de allerlaatste kaarten voor de uitverkochte voorpremière van Louis Theroux’ nieuwe documentaire en mogen wij een arrangement inclusief meet & greet voor musical ‘De Tweeling’ in Rotterdam verloten. Een fijne maand toegewenst!

Bijzondere voorpremière

De Britse documentairemaker Louis Theroux rondde onlangs zijn nieuwe documentaire af: Scientology - My Movie. Deze lange documentaire biedt een kijkje in de wereld van de geheimzinnige Church of Scientology.

Op 1 mei komen Louis Theroux en regisseur Jon Dower naar filmmuseum EYE in Amsterdam om dit nieuwste werk, voorafgaand aan de voorpremière, zelf te introduceren. De toegangskaarten hiervoor waren binnen 5 minuten uitverkocht, maar EYE heeft de laatste twee kaarten bewaard voor deelnemers van de BankGiro Loterij. En u kunt deze kaarten winnen!

Arrangement 'De Tweeling'

In samenwerking met het vfonds en Stage Entertainment mag de BankGiro Loterij een bijzonder arrangement weggeven rondom musical ‘De Tweeling’. Deze musical, gebaseerd op de bestseller van Tessa de Loo, vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. Op zaterdagavond 7 mei kunt u de voorstelling als speciale gast ervaren in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, inclusief meet & greet! Wilt u hier kans op maken? Kijk dan snel op DeelnemersVoordeel of de VIP-KAART website. Wie weet staat u binnenkort oog in oog met musicalster William Spaaij!

Nationale Molendag

Altijd al eens een molen van binnen willen bekijken? Dan is de Nationale Molendag daar een prima gelegenheid voor! Op zaterdag 14 en zondag 15 mei zijn er honderden wind- en watermolens door het hele land geopend voor publiek en meestal gratis toegankelijk. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De deelnemende molens worden binnenkort bekendgemaakt op de website van Vereniging de Hollandsche Molen.

Speelt u mee in de BankGiro Loterij? Dan kan dit tweede weekend van mei zomaar extra speciaal worden. Binnenkort verloten we via DeelnemersVoordeel namelijk een bijzonder arrangement inclusief overnachting in een molen. U vindt hierover spoedig meer informatie over op uw persoonlijke pagina.