Drie gelukkige winnaars gaan in juli met de Hoofdprijs naar huis!

Onlangs werd de winnares van de BankGiro Loterij hoofdprijs verrast met een cheque ter waarde van €50.000,-! Naast de onderstaande winnares waren er nog twee winnaars die er met de Hoofdprijs vandoor gaan. In verband met reeds geplande vakanties was er maar een winnares die de cheque bij de BankGiro Loterij in ontvangst kwam nemen. De blij verraste winnares speelt mee met de HoofdprijsVerdubbelaar en ontvangt daarom een bedrag van €50.000,-.  Ze heeft nog geen idee wat ze het met geld gaat doen.

winnares hoofdprijs juli 2014


In de trekking van juli zijn er in totaal 220.856 loten in de prijzen gevallen. Er zijn 5000 loten die een cultuurprijs naar keuze hebben gewonnen, 15.000 loten winnen een cadeaubon naar keuze en ruim 125.000 loten winnen een prijs naar keuze. Daarnaast zijn er ook talloze andere prijzen weggegeven.

Prijzenpot augustus en de KluisKraker van 4 miljoen!

De prijzenpot van augustus bevat ook weer spraakmakende prijzen zoals een dagtrip naar Londen, een dinercheque van Les Jeunes Restaurateurs en uiteraard de KluisKraker van 4 miljoen euro. De KluisKraker gaat er drie keer per jaar uit en in augustus is het de tweede keer dat deze miljoenenprijs wordt verloot. De notaris trekt een winnend uniek lotnummer uit alle unieke lotnummers die in de KluisKraker-maand meespelen. Onder alle deelnemende loten met het winnende lotnummer wordt de KluisKraker verdeeld. Hoe meer loten u heeft, hoe meer KluisMunten u per maand spaart en des te groter uw aandeel in de prijs! De winnaars van de KluisKraker worden op 10 september bekend gemaakt samen met de uitslag van de augustus trekking.