Dankzij de BankGiro Loterij naar New York

Een fantastische reis naar New York

Een brief in de brievenbus met daarin het nieuws dat u een 5-daagse reis naar New York hebt gewonnen. Wie wil dat nou niet? Esther uit Tilburg overkwam dit en mocht in mei samen met haar man Leon naar de stad van Frank Sinatra afreizen. Esther: “Ik kon het niet geloven, maar het stond er echt. Ik belde nog naar het telefoonnummer dat in de brief stond. Even verifiëren. Het klopte; ik was de gelukkige winnaar van deze reis!”


In de watten gelegd


Op 21 mei vertrok Esther samen met haar man Leon naar New York. “We zaten in een erg mooi hotel. Luxe en van alle gemakken voorzien. ’s Morgens kregen we gratis koffie en thee om mee te nemen. In de buurt zaten genoeg eettentjes en leuke winkeltjes. Ik heb zelf een tijd bij een reisbureau gewerkt, daarom vond ik het erg leuk om te zien hoe alles tot in de puntjes door hen was verzorgd”, aldus Esther.Nooit in de rij


Met de auto door New York rijden is een onmogelijke opgave, de metro is daarom voor veel New Yorkers het belangrijkste vervoersmiddel. Het ondergrondse netwerk komt overal. Om de New York ervaring van Esther en Leon zo groot mogelijk te maken, kregen zij van de BankGiro Loterij een metrokaart en de New York Pass. Deze pas geeft toegang tot meer dan tachtig bezienswaardigheden in New York en de luxe om de rij te omzeilen bij drukbezochte attracties.

Esther: “Dat we een reis naar New York hadden gewonnen was al fantastisch, maar dat we ook nergens in de rij hoefden te staan was echt heerlijk. We konden gewoon doorlopen, we voelden ons soms net een ster. We hebben zo ontzettend veel gezien. Echt geweldig!”

Een ervaring om nooit meer te vergeten


“Wat ik het hoogtepunt vond van de reis? Dan kies ik voor de boottocht over de Hudson River. Je ziet dan de stad liggen vanaf het water, erg mooi. Eigenlijk was de hele reis een hoogtepunt. Echt fantastisch. Leon en ik hebben twee kinderen van 7 en 10 jaar. En eigenlijk zijn we vanaf het moment dat zij zijn geboren nog nooit langer dan een weekend samen weggeweest. BankGiro Loterij bedankt!”