Miljoen

Een villa of de Seychellen, het kan nu allemaal

30 maart 2016 - Dit jaar is het prijzenpakket bij de BankGiro Loterij groter dan ooit. Elke maand gaan er naast 4 gloednieuwe Opel Corsa’s geldprijzen uit van vier, vijf en zelfs zes nullen! Zo won Heidi uit Varsseveld € 10.000,-, werden Petra en haar echtgenoot verrast met een cheque van € 100.000,- en mogen Gerard en Ellen uit Houten maar liefst € 1 miljoen op hun bankrekening bijschrijven.

In februari worden Gerard en Ellen uit Houten uitgenodigd door de BankGiro Loterij ‘om een dagje cultuur te komen snuiven’ in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Wat zij op dat moment niet weten is dat BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato hen staat op te wachten met een cheque van € 1 miljoen. Gerard: “Dat we een prijs hadden gewonnen zeiden ze er vooraf wel bij. Maar dat het om 1 miljoen euro ging, was een pure verrassing!”

Villa

Nadat Leontine de cheque heeft overhandigd en het Houtense stel weer adem kan halen, roept Ellen: “We zijn bezig om een huis te kopen en we wachtten nog op de bank om te horen hoeveel geld we kunnen krijgen. Maar met dit geld wordt het een villa!” Een paar dagen later spreken we met echtgenoot Gerard. Lachend: “Het wordt geen villa hoor, maar toch wel een leuk huis. Waar weten we nog niet zeker. Maar we zijn die avond wel even lekker uit eten gegaan om het te vieren.”

Luxe reis naar Zuid-Afrika

Half maart wordt Petra uit Purmerend eens goed in het voorjaarszonnetje gezet. Samen met haar echtgenoot wordt ook zij naar Het Scheepvaartmuseum gelokt. Daar staat BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met een cheque van € 100.000,-. “Wat geweldig dit bedrag!”, reageert Petra. “We willen heel graag de badkamer opknappen. En we gaan het gebruiken voor onze reis naar Zuid-Afrika. Die stond al gepland maar nu kunnen we wat extraatjes toevoegen, zoals een nóg mooiere lodge om in te slapen.”

€ 100.000,-


Naar Kenia en de Seychellen

Niet veel later worden ook de Varseveldse Heidi en haar dochter flink verrast door de Loterij. “Ik heb samen met mijn dochter een winkel in damesspullen”, vertelt Heidi. “Daar kregen we de cheque van € 10.000,- overhandigd. De winkel hebben we sinds een jaar. Mijn man heeft een metaalwarenfabriek, dat is een echte mannenwereld. Daarom leek het ons leuk om voor onszelf een dameswinkel te starten. In oktober zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd. Het geld gaan we gebruiken voor onze reis naar Kenia en de Seychellen. Heerlijk, we kunnen niet wachten!”