Een winters avontuur in een echte stoomtram!

Van 22 tot en met 28 december 2014 is het elke dag mogelijk om een spannende Tijdreis naar de Kerstman te maken. De stoker gooit de kolen op het vuur, de stoom uit de locomotief maakt de rijtuigen warm zodat iedereen comfortabel aan de spannende Tijdreis begint.

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik, een van de beneficienten van de BankGiro Loterij organiseert dit winterse avontuur aan het einde van december. Opstappen kan vanaf het station in Hoorn en onderweg door het Noord-Hollandse landschap kan iedereen genieten van een beker warme chocolademelk. Voor de gelegenheid heeft de Kerstman zijn slee en rendieren meegenomen en ondergebracht in het stationnetje van Wognum. Ondertussen is er Glühwein voor vaders, moeders, opa’s en oma’s. 

Na het bezoek aan de Kerstman zal de stoomtram weer huiswaarts keren richting Hoorn. Het hele programma zal ongeveer 1,5 uur duren.  De vertrektijden vanaf tramstation Hoorn zijn: 10.30 uur, 12.30 uur en 14.30 uur. Meer informatie kunt u vinden op de website van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.

Kerst bij de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik