Eerste Selfie Stage gepresenteerd op Uitmarkt Amsterdam

26 augustus 2016 - Bezoekers van de Uitmarkt hebben dit jaar het beste uitzicht over het Museumplein vanaf de BankGiro Loterij Selfie Stage. Vanuit deze 16 meter hoge toren kunnen bezoekers zich door een professionele fotograaf gratis op de foto laten zetten of zelf een selfie maken, met uitzicht op het hoofdpodium. Met de Selfie Stage wil de BankGiro Loterij de bezoeker een bijzondere beleving van de Uitmarkt bieden.

Michiel Verboven, managing director BankGiro Loterij: ‘De BankGiro Loterij wil cultuur toegankelijk maken voor Nederlanders en is daarom al twaalf jaar vaste partner van de Uitmarkt. Met de BankGiro Loterij Selfie Stage hebben we een extra beleving voor het publiek toegevoegd aan de Uitmarkt.’


De BankGiro Loterij Selfie Stage is tijdens de Uitmarkt iedere dag te bezoeken:

  • Vrijdag 26 augustus: 19.00-23.00 uur

  • Zaterdag 27 en zondag 28 augustus: 11.00-23.00 uur

Jaarlijks biedt de BankGiro Loterij aan de musea die zij steunt tijdens de Uitmarkt een podium met de Museumgalerij.

De cultuurloterij van Nederland

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. De loterij werft fondsen voor haar culturele partners en geeft bekendheid aan hun werk. Daarnaast wil de loterij cultuur toegankelijk maken voor een breed publiek en cultuur laten beleven. Meer dan 530.000 Nederlanders spelen mee. Zij maken kans op prijzen en dragen met de helft van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Sinds dit jaar ontvangen deelnemers de BankGiro Loterij VIP-KAART, waarmee zij gratis toegang krijgen tot 50 musea, korting op dagjes en avondjes uit en kans op arrangementen.

De BankGiro Loterij Selfie Stage is ontwikkeld in samenwerking met Natwerk en De Vries Producties.

Foto's BankGiro Loterij Selfie Stage:

Fotocredits: Bas Uterwijk