Adri en Ad

"Eindelijk wat ruimer leven"

5 december 2017 - Half september werden Ad (72) en Adri (71) uit Nieuwegein door de BankGiro Loterij uitgenodigd voor een dagje uit naar Museum Beelden aan Zee. Tenminste, dat dachten ze. In werkelijkheid stond ambassadeur Leontine Borsato op het stel te wachten met een cheque van € 100.000,-.

Adri: “Nu hoeven we aan het eind van de maand eindelijk niet meer elk dubbeltje om te keren.

Winnen achter de rollator

Adri vervolgt: “Ik heb altijd gezegd: ‘als wij een keer een prijs winnen, lopen we al achter de rollator.’ Gelukkig is dat niet het geval. Ik vind het echt helemaal geweldig dat we dit bedrag op dit moment in ons leven mogen winnen. Nu kunnen we er nog van genieten.”

Genieten zo lang het kan

En genieten doen Adri en haar echtgenoot. Adri: “We hebben een paar vrienden die ernstig ziek zijn. Dit doet ons beseffen dat we er van moeten genieten zo lang het kan. Dankzij het gewonnen bedrag kunnen we nu de dingen doen die we graag zouden willen doen. We hebben dan ook al een berg uitgegeven aan leuke dingen!”

Bezoek aan geboorteland

Er is een nieuwe auto gekomen. “Met een lekkere hoge instap”, voegt Adri tevreden toe. “We hebben de kleinkinderen verwend en mijn dochter kan ook wel een extraatje gebruiken, dus die hebben we ook getrakteerd op een mooi bedrag.” Zo’n bedrag op de bankrekening, is een hele nieuwe ervaring voor Adri die vroeger werkzaam was in de revalidatie. “We moesten toch altijd wel op de kleintjes letten. Een vakantie kwam er zelden van. Wie weet dat we nu die reis naar Indonesië, Ad zijn geboorteland, eindelijk eens gaan maken. Tot die tijd zit ik hier te stralen van geluk!”