50.000 euro voor Petra

Emma uit Diemen wint € 50.000,- in The Big Picture

Vorige week waren kijkers van The Big Picture getuige van de vliegende start van Emma Jones. Hierdoor was de inwoonster uit Diemen op zondag 4 oktober nog slechts vier vragen verwijderd van € 1 miljoen. Vriendin Petra was net als een week eerder weer getuige van haar optreden in de studio.

Met de eerste vraag kon direct € 100.000,- worden verdiend. Emma ging net zo voortvarend van start als ze vorige week geëindigd was. De dames op de foto, de 'Ladies of Soul', wist ze direct bij naam te noemen.

Silhouet

Daarna leek het niveau omhoog te gaan. Het oude Filmmuseum in het Vondelpark, op het grote scherm afgebeeld, werd niet herkend. Een juist antwoord moest daarom gekocht worden. Inmiddels is het Filmmuseum, beter bekend als EYE, natuurlijk gevestigd aan het IJ. Een tweede poging werd wél juist beantwoord. Emma herkende in het silhouet minister Lodewijk Asscher. Daar koppelde ze met antwoord C, het departement sociale zaken en werkgelegenheid, het juiste antwoord aan. Goed voor
€ 200.000,-.

Op de valreep

De vraag over de enige nummer 1-hit van Herman Brood werd op de valreep ook gekocht. Daarna besloot de moeder van twee kinderen te stoppen. Om het tot vraag 10 te schoppen, kocht Emma uiteindelijk drie goede antwoorden. Daarom wonnen ook nog drie andere loterijdeelnemers € 50.000,-.

“Ik kan het geld goed gebruiken. Ik heb nog een financiële issue met een huis, dat hoop ik met dit geld op te lossen. Het is fijn als ik daar van af ben.”

Heeft u deze aflevering gemist? Kijk de uitzending nu terug op RTL Gemist.