Dhr Heyligers wint Miljoenen uit de Kluis augustus

Enorme verrassing voor twee deelnemers in Singer Laren

Een van de winnaars van de Miljoenen uit de Kluis in augustus is enorm verrast door Leontine. De winnaar en zijn partner kwamen nietsvermoedend aan voor een rondleiding bij Singer Laren en werden daar opgewacht door Leontine.

Tijdens de rondleiding door het museum vraagt Leontine naar hun dromen. De winnaar geeft aan dat het een wens is om in het land waar hij vandaan komt, Saba een eigen zaak op te gaan zetten. In het museum speelt violiste Sophie een prachtig stuk op de viool voor de deelnemers waarna Leontine nog een grotere verrassing in petto heeft. Ze mag de cheque ter waarde van ruim € 1,7 miljoen overhandigen. Hiermee kunnen dromen ineens werkelijkheid worden!

“Dit had ik echt niet verwacht’ brengt de winnaar vol ongeloof uit. Dankzij deze cheque van de BankGiro Loterij kan ook zijn moeder die in Saba woont eens naar Nederland komen. Ze werkt elke dag keihard in een hotel op Saba en heeft nog nooit de mogelijkheid gehad om haar familie in Nederland te bezoeken. Daarnaast kan hij ook zijn eerder uitgesproken wens, om in Saba een bedrijf op te richten werkelijkheid laten worden.

Daarnaast willen ze met het geld hun kinderen een mooie toekomst en studiemogelijkheden geven.

Bekijk hieronder het fragment dat ook in het tv-programma Maestro was te zien:

Tijdens de volgende aflevering van het tv-programma Maestro is er wederom een winnaar van de Miljoenen uit de Kluis te zien. Maestro wordt elke donderdag uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1.