Uitmarkt

Evenementen in augustus en september: erbij zijn is het meemaken

Wij vinden dat kunst het leven rijker maakt. De BankGiro Loterij biedt haar deelnemers om die reden aan om bij exclusieve evenementen aanwezig te zijn. Iedere maand worden unieke belevenissen door ons voor u georganiseerd. Hierbij gaan deuren open die voor het normale publiek (nog even) gesloten blijven. Voor de komende periode zijn er weer bijzondere arrangementen samengesteld. U kunt via uw persoonlijke pagina kans maken hierbij aanwezig te zijn. Hieronder een aantal highlights voor de komende periode uitgelicht.

Vincent de Musical

In het jaar dat Vincent van Gogh 125 jaar dood is, openen de deuren van het nieuwe entreegebouw van het Van Gogh Museum. Een nieuwe entree, zodat de lange rijen verleden tijd zijn. En speciaal voor u als deelnemer is er iets heel moois georganiseerd in dit nieuwe entreegebouw. Vanzelfsprekend mag u niet ontbreken tijdens de speciale openingsweek van dit nieuwe pareltje aan het Museumplein! In samenwerking met Stage Entertainment, dé producent van musicals in Nederland, krijgt u een preview van de musical ‘Vincent’.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid zal een exclusief preview optreden plaatsvinden van de momenteel in ontwikkeling zijnde musical over het leven en werk van Vincent van Gogh. Op initiatief van producent Albert Verlinde werken componist Han Kooreneef en auteur Pieter van de Waterbeemd aan deze bijzondere voorstelling die op originele wijze muzikale en visuele inkijk geeft in het leven, de liefdes en drijfveren van Nederlands beroemdste kunstenaar. De gerenommeerde musicalsterren William Spaaij (Ramses, De Kleine Blonde Dood) en Marleen van der Loo (Ciske de Rat, Love Story) vertolken 3 prachtige nummers, gebaseerd op o.a. de schilderijen ‘Sterrennacht’ en ‘Nachtcafé’. Kijk op uw DeelnemersVoordeel om kans te maken op twee gratis kaarten.

Theaterliefhebbers opgelet: theater op locatie

Theater op locatie en genomineerd voor het prestigieuze Nederlands Theaterfestival: Mansholt. Een locatievoorstelling op het platteland gebaseerd op het leven van voormalig eurocommissaris van landbouw Sicco Mansholt. Mansholt was een politicus op drift en een boer in nood. De voorstelling is in de zomermaanden van 2015 te zien op boerderijen door het hele land, een unieke ervaring. De voorstelling is in de zomermaanden van 2015 te zien op boerderijen door het hele land, een unieke ervaring. De voorstelling is veelvuldig geprezen in de pers en ú kunt daarbij aanwezig zijn. Houd het DeelnemersVoordeel de komende tijd in de gaten, want ook in september staat een voorstelling gepland waar u kans op kunt maken.

Swingend door de Sixties

Op zaterdag 29 augustus opent het Foam Fotografiemuseum aan de Keizersgracht in Amsterdam na sluitingstijd haar deuren voor BankGiro Loterij deelnemers. U kunt al swingend de jaren zestig, een tijd waarin popidolen ware supersterren werden, herbeleven. De band ‘De Biet’, onder andere bekend van De Wereld Draait Door, swingt met een spetterend Sixties-optreden in het museumcafé. Daarnaast is er de kans om in alle rust de tentoonstelling te bezichtigen tijdens een exclusieve avondopenstelling. Een bijzonder avondje uit in Amsterdam!

VIP tijdens de Uitmarkt

De Uitmarkt is dé aftrap van het culturele seizoen. Alles wat u niet mag missen in de vele theaters, concertzalen en musea komend te seizoen is hier te zien. Als deelnemer in de BankGiro Loterij kunt deze editie als VIP beleven. U wordt ontvangen op een speciaal voor de BankGiro Loterij ontworpen podium, zodat u niets van alle mooie optredens hoeft te missen. Of u nu houdt van hiphop, klassieke muziek of het liefst meezingt met de musical sing a long, een meet & greet met uw favoriete artiest, rondkijken bij de vele musea, gezellig een wijntje drinken tijdens een fantastisch optreden; voor iedereen zit er iets tussen! En vanzelfsprekend wordt er goed voor u gezorgd. U mag dit eigenlijk niet missen.

Nog meer DeelnemersVoordeel

Er staan nog veel meer mooie belevenissen op de planning die wij samen met onze partners organiseren. Houd daarom DeelnemersVoordeel in de gaten!

Zo zal eind september de blockbustertentoonstelling Munch : Van Gogh te zien zijn in het nieuwe entreegebouw van het Van Gogh Museum. Natuurlijk mag u deze unieke tentoonstelling als een van de eersten zien. Iets om naar uit te kijken.