Een grote verrassing voor Frank en Esther!

Frank en Esther winnen € 100.000,-

Op 15 juli 2020 werden Frank (57) en Esther (55) uit Amersfoort opgewacht door Jamai Loman bij molen de Windhond in Soest. Op deze mooie locatie werden zij verrast met een cheque van 100.000,-. Het was een dag om nooit meer te vergeten voor het stel: “Op zo een mooie locatie zulk nieuws krijgen was overweldigend!”

Frank vertelt enthousiast: “Toen we bij de molen aankwamen zagen we daar een groot schildersezel staan. Voordat we het wisten sprong Jamai erachter vandaan met een grote enveloppe. Wat een verrassing! Het moment dat we de enveloppe openden zagen we het bedrag van € 100.000,- staan. We konden het niet geloven. We zijn van onszelf al enthousiastelingen dus we sprongen echt een gat in de lucht!”

Wensen

Voordat de enveloppe werd geopend nam Jamai eerst de wensen met Frank en Esther door: “We hebben zeker wat wensen! Er stond al een nieuwe badkamer op het wensenlijstje alleen hoef ik deze nu niet zelf te bouwen. Verder hebben wij drie studerende kinderen, dus dat kost ook al wat! Het is fijn dat we deze prijs daarvoor kunnen gebruiken. Verder is onze bank ondertussen een beetje versleten dus die gaan we ook binnenkort inwisselen!” vertelt Frank.

Nieuwe camper

Frank en Esther hebben ondertussen ook al vakantieplannen gemaakt: “We hebben een nieuwe camper gekocht! We reizen al 11 jaar met een camper en vinden het zo fijn. Je hebt in principe gewoon je hotelkamer bij je. We stappen in de camper zonder een plan en gaan gewoon rijden!” Deze zomer gaan Frank en Esther Nederland verkennen: “Door de coronacrisis gaan we dit jaar niet de grens over maar zodra we van huis wegrijden is het voor ons al vakantie.”

Roes

“We zitten nog steeds in een soort roes. We moeten het echt even laten bezinken. We beseffen nu wel steeds meer wat er allemaal gebeurd is. Op zo een mooie locatie zulk nieuws krijgen was overweldigend! Het is een onbeschrijfelijk gevoel. Het moment dat je het geldbedrag op je bankrekening ziet verschijnen weet je dat het echt is.”