Blije winnaars van de BankGiro Loterij

Grote BankGiro Loterij-prijswinnaars uit 2018…

Het afgelopen jaar mochten we weer heel veel winnaars blij maken! Iedere maand ging er maar liefst één miljoen euro uit, iedere week verlootten we € 100.000,- én iedere dag maakten we een winnaar blij met een cheque van € 10.000,-. Herinneren jullie je deze winnaars nog?

2018 begon goed voor Iasha (50) uit Rotterdam. Samen met haar man werd zij uitgenodigd in het Cobra Museum in Amstelveen waar haar een grote verrassing te wachten stond. Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, ontving haar daar met een cheque van € 100.000,-.

“Nu kunnen we in ons huis blijven wonen!”

Iasha was compleet overdonderd, en reageerde: “Wat een geweldige verassing! Dit geld komt heel goed van pas. We hebben het hard nodig om ons huis op te knappen. Het winnen van dit bedrag betekent dat we daar mee aan de slag kunnen en in ons huis kunnen blijven wonen. Wat een geluk!”

€ 1 miljoen voor Dick en Ingrid uit Zaandam

BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink bezorgde Dick (67) en Ingrid uit Zaandam de dag van hun leven, toen hij het stel in het Frans Hals Museum in Haarlem mocht verrassen met een cheque van maar € 1 miljoen. “We gaan er in ieder geval mooie reizen van maken!”, was de eerste reactie van een ontroerde Dick.

“Een reis naar Hawaii is mijn allergrootste droom!”

Ook Joyce (78) uit Waalwijk kreeg een grote verrassing, toen ze nietsvermoedend een bezoek bracht aan het Tropenmuseum in Amsterdam samen met haar man, zoon en schoonzoon. Een cheque van € 100.000,- kreeg zij daar overhandigt. Haar grootste wens? “Een reis naar Hawaii!

Familiereünie dankzij miljoenprijs

En een wel heel bijzonder moment voor Jos (64) en Lorie uit Maastricht toen zij thuis een bezoek kregen van Leontine Borsato. Zij waren afgelopen jaar één van de deelnemers van de BankGiro Loterij die € 1 miljoen kregen bijgeschreven.

Jos vertelde geëmotioneerd: “Mijn vrouw Lorie komt uit de Filipijnen, waar ook haar vier zussen en moeder nog steeds wonen. Tot ons grote verdriet lukt het ons al 10 jaar niet om hen daar op te zoeken. Onze grote wens is natuurlijk om terug te gaan en de moeder van Lorie in onze armen te sluiten. Dat is het eerste wat we nu met deze grote geldprijs gaan doen!”