Hein en Jacqueline winnen een enorm bedrag!

“Samen gaan we altijd voor het hoogst haalbare”

Hein en Jacqueline winnen ruim € 240.000,- in BankGiro Loterij The Wall.

Afgelopen zondag was de tweede aflevering van BankGiro Loterij The Wall van dit seizoen te zien bij SBS6. Daarin zagen we hoe Hein en Jacqueline met een bedrag van ruim € 240.000,- naar huis gingen. Wij spraken Hein om met hem na te praten over de uitzending van afgelopen zondag.

Hein (62) vertelt: “Dit was echt fantastisch om mee te maken. Mijn vrouw Jacqueline en ik zijn 40 jaar bij elkaar en gaan samen altijd voor het hoogst haalbare. Met die insteek hebben we ook meegedaan aan het programma.

Mochten we met 0 euro naar huis zijn gegaan, dan had ik gezegd: ‘We zijn met dromen gekomen, en gaan met dezelfde dromen weer naar huis’.” Dat liep anders! Hein en Jacqueline speelden na een bloedstollend spel namelijk een totaalbedrag van maar liefst € 241.288,- bij elkaar.

Familiehereniging in Turkije

Toen ze zich voor de voorrondes van de show opgaven hadden ze maar één doel: de hele familie weer bij elkaar brengen. En die hereniging zit er nu aan te komen. “De vakantie is al geboekt!”, vertelt Hein enthousiast.

“De broer van Jacqueline woont op Ibiza en één van haar zussen woont in Turkije. Vanwege gezondheidsredenen mag deze zus niet vliegen. Inmiddels is hun moeder 86 jaar oud en is het ruim 6 jaar geleden dat ze met de hele familie bij elkaar zijn geweest. Na onze deelname aan BankGiro Loterij The Wall, hebben we meteen met z’n allen een datum geprikt. In april vindt de hereniging plaats in Turkije!”

Grotere woning voor dochter in Amsterdam

Maar dat is nog niet alles. “Onze jongste dochter is zwanger en woont in een etagewoning, driehoog met smalle trap, in Amsterdam. We zouden het geweldig vinden als we haar wat op weg kunnen helpen naar een grotere woning. Dat is natuurlijk niet makkelijk in Amsterdam, maar wie weet biedt deze prijs mogelijkheden.”

Pokerface

Al met al kijkt Hein terug op een heel geslaagde ervaring in de spelshow van BankGiro Loterij The Wall. “Dit had ik echt niet willen missen. Het was zó bijzonder om dit samen met mijn vrouw mee te maken! Zenuwachtig waren we van tevoren niet echt. De show zelf was wel heel spannend! Toen ik vertelde dat ik het contract niet had getekend en ik het publiek hoorde zuchten, dacht ik even dat we alles hadden verspeeld. Mijn vrouw had ook zo’n pokerface!”

De ontlading kwam toen Jacqueline vertelde met welk bedrag ze naar huis gingen. “We hebben wel even moeten bijkomen, hoor! Nu zijn we vooral aan het nagenieten en kijken we uit naar de hereniging met de familie van Jacqueline in april.”

Aanstaande zondag, 20.30 uur, is BankGiro Loterij The Wall weer te zien op SBS6.