Geld

"Het is alweer elf jaar geleden dat ik op vakantie ben geweest"

14 oktober 2016 - Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Zo gaat er elke werkdag 10.000,- uit en wordt elke zaterdag de winnaar van € 100.000,- bekendgemaakt.

Eén van de gelukkigen uit de trekking van september: Michael uit Heino. Ambassadeur Leontine Borsato verraste hem eerder deze maand met een cheque van maar liefst € 100.000,-.

Voor de uitreiking werd Michael naar Museum Speelklok in Utrecht gelokt, één van de culturele partners van de BankGiro Loterij. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque. Michael: "Dit is fantastisch! Het is alweer elf jaar geleden dat ik op vakantie ben geweest. Nu heb ik eindelijk de financiële middelen om weer eens te gaan. Ik wil heel graag naar Curaçao."

Nog veel meer blije winnaars

Naast Michael waren er deze maand nog veel meer blije winnaars. Zo won Belinda uit Den Haag óók € 100.000,- en werd Hans uit Vinkeveen verrast met een gloednieuwe, goudkleurige Opel Corsa. Bekijk hieronder een compilatie vol winnaars.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer