Openluchtmuseum Arnhem

Openluchtmuseum Arnhem

In de zomer is een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem de moeite meer dan waard. In dit museum wordt u meegenomen in een reis door de tijd, van twee eeuwen geleden tot heel recent. U waant zich hier in vroegere tijden, ervaart oude ambachten en u kunt de historische tram gebruiken. Deze zomer zijn er weer tal van activiteiten in het Openluchtmuseum om de geschiedenis levend te houden. Neem bijvoorbeeld deel aan een rondleiding door de kruidentuin die in 1927 werd aangelegd of laat u in de fotosalon vereeuwigen, volledig in de stijl van vroeger. Liever iets actiever? Speel met het hele gezin het spannende Smokkelspel en laat de kinderen de handen uit de mouwen steken op het Kindererf waar ze karweitjes van vroeger kunnen doen.

Nostalgische Kermis
Ook een kermis zag er vroeger anders uit. Beleef t/m 25 mei de Nostalgische Kermis in het Openluchtmuseum. Er is onder andere een ouderwetse schietbaan, een zwanenzweefmolen, een paardencarrousel en de ‘altijd prijstent’. Natuurlijk ontbreekt ook de snoepkraam niet.

Meer informatie: www.openluchtmuseum.nl

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer