Een grote verrassing voor Hilde uit Baarn

Hilde valt in de prijzen!

Een grote verrassing voor de 54-jarige Hilde uit Baarn: zij ontving in het bijzijn van haar dochter een cheque van € 10.000,-. “Ik ben aan het sparen voor een wereldreis dus met deze prijs ga ik een heel eind komen!” reageert Hilde blij.

Spektakel

De afgelopen weken sloeg de BankGiro Loterij de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Gelukkig kunnen er nu weer mooie prijzen, op gepaste afstand, uitgereikt worden.

Hilde vertelt enthousiast: “Ik was compleet verrast toen de deurbel ging. Het was één groot spektakel. Er ging van alles door mijn hoofd heen. Voor ik het wist stond er voor de deur een grote schildersezel met een ingepakt ‘schilderij’ erop. Toen ik het ‘schilderij’ uitpakte kwam er een cheque met een bedrag van € 10.000,- tevoorschijn. Ongelofelijk, wat een verrassing! Ik dacht altijd: ‘dit overkomt mij toch nooit en zo zie je maar weer, alles kan!’”

Wereldreis

Hilde is al mooie plannen aan het maken: “Ik ben op dit moment aan het sparen voor een wereldreis met mijn zus. We zijn nog steeds bezig met het uitstippelen van de reis maar met dit bedrag gaan we natuurlijk al een heel eind komen! Ik krijg er helemaal zin in als ik er nu aan denk. Azië, Zuid-Amerika, Nieuw Zeeland en Australië staan allemaal op het wensenlijstje. We gaan samen rustig kijken wat het uiteindelijk allemaal gaat worden. Ik wil de reis in ieder geval voor mijn 60e verjaardag maken, voordat mijn knieën het gaan begeven!”

Elektrische fiets

Een wereldreis is niet het enige wat Hilde op haar wensenlijstje heeft staan: “Ik ben aan het kijken naar een elektrische fiets! Ik werk bij het Wereld Natuur Fonds en ik vind het belangrijk dat we met elkaar iets tegen de klimaatverandering doen. Een elektrische fiets zou een mooie uitkomst zijn aangezien mijn werk 25 kilometer rijden is. Verder ga ik mijn dochter en zoon natuurlijk ook iets geven. Zo een mooie prijs wil je natuurlijk delen met elkaar.”, vertelt Hilde enthousiast.