Malik en zijn moeder Marjolein

Hoe is het nu met Marjolein en Malik?

Zij wonnen ruim € 1 miljoen bij ‘BankGiro Loterij The Wall'

23 mei 2018 - Het eerste seizoen ‘BankGiro Loterij The Wall’ zit er bijna op. Inmiddels hebben vijf koppels gestreden voor uiteenlopende bedragen in The Wall. Met als hoogtepunt tot nu toe het bedrag van ruim € 1 miljoen dat door Marjolein (53) en haar zoon Malik (21) bij elkaar werd gespeeld. Hoe gaat het nu met de kersverse miljonairs?

Marjolein en Malik hadden nooit durven dromen óf ook maar gehoopt dat ze met zo’n hoog bedrag naar huis zouden gaan. Marjolein: “Begin dit jaar kreeg ik een berichtje van Malik dat hij ons had opgegeven voor een nieuw spelprogramma. Dat vond ik zo leuk! Geweldig om dat met mijn zoon mee te maken, dacht ik.”

Het avontuur van The Wall

Zonder echte verwachtingen, begonnen Marjolein en Malik aan het avontuur van ‘The Wall’. Marjolein: “Het ging allemaal zo snel: we kwamen door de voorrondes en mochten uiteindelijk in de studio bij Winston het spel komen spelen. Eigenlijk stonden we er tot het laatste moment open en ontspannen in. Toen ik voor de beslissing stond om het bedrag op het contract te kiezen óf voor het bedrag op The Wall te gaan, besloot ik het lot te laten beslissen en een gokje te wagen.”

Dat bleek een goede zet: Malik had ruim € 1 miljoen bij elkaar gespeeld. Een enorm bedrag, maar Marjolein en Malik blijven met beide benen op de grond staan. Marjolein: “Het winnen van zo’n groot bedrag geeft vooral rust en zekerheid voor de toekomst. Dat is een onwijs fijn gevoel.”

Een droom die uitkomt

Maar dat is niet het enige. Al lange tijd dromen ze van een grotere keuken. “Bij ons staat de deur altijd open. We hebben een kleine, maar heel gezellige, keuken waar we veel tijd met vrienden en familie doorbrengen. Nu kunnen we deze iets ruimer laten maken en dat is echt een droom die uitkomt.”

Nadat moeder en zoon op televisie waren geweest, werden ze overladen met lieve berichten. “Dat was zo hartverwarmend. We hebben alleen maar leuke reacties gehad. Malik is zelfs overspoeld door berichtjes van dames die hij niet kent. Zo grappig, maar Malik blijft heel cool. Hij is nog steeds vrijgezel!”

Wordt in de laatste show van dit seizoen het bedrag van ruim € 1 miljoen dat Marjolein en Malik bij elkaar speelde overtroffen? Je ziet het aanstaande zondag 20.30 uur bij SBS 6.


Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer