Hoofdprijs winnaars in Museum Gouda

Hoofdprijs-winnaars op locatie in Gouda

“Een mooie reis maken naar Australië of Nieuw Zeeland”, antwoordt Hoofdprijs-winnares Jelga uit Amsterdam, wanneer haar gevraagd wordt wat ze met het geld gaat doen. Jelga was één van de drie gelukkige winnaars van de Hoofdprijs van € 25.000,- in de trekking van november.

Leontine Borsato ging afgelopen maand weer op pad om BankGiro Loterij deelnemers blij te maken met een mooi geldbedrag. Deze keer was zij op bezoek bij Museum Gouda.

Naast Jelga uit Amsterdam, waren ook Nannie en Jacques uit Delft en Mark en Dana aanwezig. Ook zij mochten een cheque ter waarde van € 25.000,- in ontvangst nemen. Nannie en Jacques zijn van plan om samen een reisje te maken naar Dubai.

Alle winnaars, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk!

Museum Gouda

Naast een omvangrijke verzameling kunst- en stadshistorische voorwerpen beheert Museum Gouda een grote collectie plateel. Plateel is een soort aardewerk dat lijkt op porselein. Het Museum Gouda is de laatste jaren bezig met een grootscheepse renovatie. Dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij kon Museum Gouda de laatste puntjes op de i zetten.