BankGiro Loterij Hoofdprijs winnaars

Winnaars BankGiro Loterij Hoofdprijs kunnen dromen laten uitkomen!

Begin november kwam een groep winnaars naar Artis in Amsterdam waar zij in de Tijgerzaal werden verrast door Leontine Borsato. De Tijgerzaal is een onderdeel van het Groote Museum in Artis en wordt gekenmerkt door het 19de-eeuwse schilderij van Charles Verlat. In deze prachtige zaal hoorden de winnaars welk bedrag ze hebben gewonnen.

‘Een reis maken, de keuken opknappen en een nieuwe auto’. Karin heeft genoeg dromen die ze nog wil verwezenlijken. Ze kwam samen met haar schoondochter naar Amsterdam om de cheque in ontvangst te nemen.

Winnaar BankGiro Loterij Hoofdprijs

Ger en Theo uit Purmerend zijn erg reislustig en actief. Ze willen graag eens een mooie cruise maken en een bezoek brengen aan New York! Ook Ankie en Peter hebben plannen om het gewonnen geldbedrag te gaan besteden aan een mooie reis. ‘We willen graag vakantie vieren in Griekenland samen met onze kinderen en aanhang’. Ankie is onlangs een eigen winkel begonnen en geeft daarbij ook creatieve workshops.

Winnaars BankGiro Loterij Hoofdprijs

Bekijk hieronder een compilatie van de blije winnaars:

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer