Blije winnaars van de BankGiro Loterij

Iedereen heeft zijn eigen wens…

Zes winnaars van € 10.000,- aan het woord

27 augustus 2018 - Bij de BankGiro Loterij is het alle dagen prijs. Ook afgelopen maand stonden we weer bij veel deelnemers op de stoep om hen te verrassen met een cheque tot wel € 1 miljoen.

De volgende winnaars zijn een greep uit de gelukkigen die we verrasten met een bedrag van € 10.000,- en zij vertellen wat ze met het geldbedrag doen: een welverdiende vakantie tot eindelijk iets terug kunnen doen voor iemand anders. Iedereen heeft zijn eigen wens.

Jan-Willem uit Eck en Wiel nam de cheque voor zijn echtgenote Rita (62) in ontvangst. Ze zijn aan het verbouwen dus de prijs komt op een heel goed moment: “Geweldig, wat is dit een prachtig bedrag! We wonen nu twintig jaar in ons huis en zijn alles beetje bij beetje aan het opknappen. Het volgende project zijn de twee grote ramen aan de voorzijde. Daar komen twee nieuwe kozijnen en daar gaan we dit geld voor gebruiken!”

Een welverdiende vakantie met het hele gezin

Ook Ulrik (36) uit Almere verrasten we met een cheque van € 10.000,-. Hij deed samen met zijn vrouw de deur open en vertelt: “Wát is dit een enorm bedrag! Hier zijn we echt ontzettend blij mee. We hebben geen gemakkelijk start van het jaar gehad. Dankzij deze geldprijs kunnen we nu met onze vier kinderen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Wat is dat fijn!”

“Huis opknappen wordt nu stuk makkelijker!”

Maria (66) uit Weurt stond te trillen op haar benen toen we haar de cheque overhandigden: “Dit is niet te geloven! Mijn woning is op meerdere punten aan vernieuwing toe, maar ik had geen idee hoe ik dat allemaal moest gaan doen. Met deze prijs wordt het allemaal een stuk makkelijker!”

Nogmaals op droomvakantie naar Curaçao

Dit jaar ging Trees (52) uit Pijnacker met haar man op vakantie naar Curaçao en dat was voor herhaling vatbaar. Met het winnen van deze prijs komt een volgende trip weer een stukje dichterbij: “Wát ben ik hier ongelofelijk blij mee! We willen dolgraag nog een keer naar Curaçao dus dat gaan we nu zeker doen!”

40-jarig huwelijksfeest

Henk (64) en Ina uit Medemblik zijn binnenkort 40 jaar getrouwd en dat wordt gevierd met een mooi feest. “Deze geldprijs komt daarbij ontzettend goed van pas!”, vertellen Henk en Ina enthousiast.

“Nu kan ik eindelijk iets terugdoen voor mijn zoon”

Danielle (73) uit Amsterdam-Oost wil met de prijs voornamelijk iets terugdoen voor iemand anders. Ze vertelt: “Wat ben ik hier ontzettend blij mee. Mijn zoon heeft mij de laatste tijd veel geholpen. Ik ben blij dat ik nu iets voor hem terug kan doen!”