Frieda (60) uit Vlaardingen verrast met €100.000,-!

“Ik dacht dat ik in de maling werd genomen!"

maandag 18 maart 2019 - “Wat denk je dat je gewonnen hebt?” was de vraag die Frieda (60) uit Vlaardingen kreeg, toen ze in februari een telefoontje kreeg van de BankGiro Loterij. “Eerlijk gezegd, had ik geen hoge verwachtingen.”, vertelt de kersverse winnares.

“Ik had laatst nog een leuk Rituals pakketje gewonnen, maar dat was zo’n beetje het enige wat ik de laatste tijd heb gewonnen.” Dat ze ook écht grote prijzen kon winnen, daar stond de Vlaardinger nooit bij stil.

Zo onwerkelijk

“Toen de mevrouw aan de andere kant van de lijn me vertelde dat ik € 100.000,- had gewonnen, kon ik het gewoon niet geloven. Ik dacht dat ik in de maling werd genomen! Ik vond het zo onwerkelijk.” vertelt Frieda verder.

Wat ze als eerste van het geldprijs wilde doen, wist ze meteen: “Ik heb altijd gezegd: als ik ooit nog eens wat extra geld heb, dan laat ik een nieuwe vloer leggen in de benedenverdieping van mijn woning. Daar lag een oude plavuizen vloer, dus die heb ik nu laten vervangen door een nieuwe vinyl vloer. Het is heel mooi geworden! Ook vertelt Frieda dat ze in januari al een nieuwe bank had besteld. Die kon meteen op de nieuwe vloer geplaatst worden!

Nieuwe badkamer

Op de vraag of er verder wensen zijn, legt Frieda uit: “Het volgende op mijn lijstje is een nieuwe badkamer. Die laat ik in het najaar doen, want er komt best veel bij zo’n verbouwing kijken. Er zijn ook mensen die zeggen: ‘Boek je nu niet lekker een vakantie naar Curaçao?’ Als ik eerlijk ben, ga ik veel liever op vakantie in Europa. Ik ben niet zo’n wereldreiziger, en dat verandert door het winnen van deze prijs niet.”

Tot slot vertelt de winnares: “Het is een heel lekker gevoel om zo’n mooi bedrag te winnen. Het maakt het leven een stukje makkelijker, maar tegelijkertijd doe ik het rustig aan hoor. Ik geef niet alles tegelijk uit hoor. Je beseft het eigenlijk helemaal niet, als je zoveel geld wint.”