Buikpijn

"Ik heb er buikpijn van"

24 april 2017 - Begin april werd de 51-jarige Sasha, samen met echtgenoot Arjan, naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden gelokt. Daar kreeg zij de verrassing van haar leven: een cheque van € 100.000,-.

Zodra wij haar opnieuw spreken, is het bedrag net gestort. Sasha: "Ik kreeg er buikpijn van, toen ik het op mijn bankrekening zag staan: nu is het echt!"

"Ik leefde de afgelopen dagen in een soort roes", vertelt Sasha over de periode nadat zij door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato met het nieuws werd verrast. Het gaf de Woerdense wel mooi de tijd om te dromen over een bestemming voor het bedrag.

10 jaar getrouwd

"Daar zijn we diezelfde avond mee begonnen. Arjan en ik zijn lekker uit eten gegaan in ons favoriete restaurantje en we hebben geproost met een heerlijke fles wijn. Volgend jaar zijn we tien jaar getrouwd. We willen van het bedrag graag een mooie reis naar Florida maken om dat te vieren. Daarnaast hebben we nog tal van wensen, zoals een scooter voor onze dochter en een nieuwe fiets voor Arjan. Het kan nu allemaal!"

Telefoon roodgloeiend

‘News travels fast’ zeggen ze wel eens. En zeker in haar woonplaats, merkte Sasha toen bekend werd dat zij en haar man in de prijzen waren gevallen. Sasha: "Toen de lokale krant het op Facebook plaatse, barstte mijn telefoon uit zijn voegen! Zoveel leuke reacties kreeg ik van mensen uit de buurt."

VIP het museum in

Hoewel Sasha niet eerder zo groot in de prijzen viel - "Nee joh, ik ben gelukkig in de liefde!"-, voelt zij zich wel elke maand een beetje winnaar dankzij de BankGiro Loterij VIP-KAART. Daarmee krijgt zij gratis toegang tot tal van Nederlandse musea. "Wij zijn nogal fan van het Rijksmuseum. Daar zijn we zeker om de maand te vinden. En met de VIP-KAART kunnen we gratis naar binnen, want ik heb ook nog een tweede kaart voor Arjan mogen aanvragen. Helemaal geweldig."