Ilse DeLange opnieuw ambassadeur BankGiro Loterij

Amsterdam, 1 september 2014

Ilse DeLange blijft ambassadeur van de BankGiro Loterij. De zangeres heeft voor een jaar bijgetekend en blijft verbonden aan de cultuurloterij van Nederland. Met haar ambassadeurschap wil Ilse een breed publiek in aanraking laten komen met cultuur in Nederland. Dit doet zij door op verschillende culturele plekken voor deelnemers van de loterij op te treden. Zo trad de populaire zangeres het afgelopen jaar onder meer op onder de Nachtwacht in het Rijksmuseum, maar ook in de Kamer van de Ruyter in Het Scheepvaartmuseum. Beide organisaties zijn begunstigden van de loterij. 

"Ik verheug me op de hernieuwde samenwerking met de BankGiro Loterij. Als artiest vind ik het behoud van cultuur erg belangrijk en daarom draag ik het verhaal van de BankGiro Loterij graag uit door op bijzondere culturele plekken op te treden.”

llse de Lange en Michiel Verboven

Ilse DeLange tekent contract bij de BankGiro Loterij in het bijzijn van Michiel Verboven, Managing Director van de Goede Doelen Loterijen.

llse de Lange in Rijksmuseum

Ilse DeLange treedt onder de Nachtwacht in het Rijksmuseum op voor een kleine groep deelnemers van de BankGiro Loterij.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer