Een grote verrassing voor Hilde uit Baarn

Jamai verrast Willem en Inge

Een droom is werkelijkheid geworden voor Willem en Inge uit Capelle aan den IJssel. Zij werden op 10 september 2020 met een smoes uitgenodigd bij Safaripark Beekse Bergen. Daar werd het stel tussen de kamelen opgewacht door Jamai Loman en verrast met een cheque van 100.000,- “Dit hadden we nooit verwacht, we moesten het echt even laten bezinken” vertelt Willem.

Eenmaal aangekomen bij Safaripark Beekse Bergen sloeg de spanning bij Willem en Inge toe: “Het was zo spannend! We wisten niet wat ons te wachten stond. Ineens stonden we samen met Jamai tussen de kamelen, een hele bijzondere setting.” Niet veel later haalde Jamai de grote enveloppe tevoorschijn: “Toen we het bedrag van € 100.000,- op de cheque zagen staan, konden we onze ogen niet geloven. Wauw, wat was dit een grote verrassing!” vertelt Willem enthousiast.

Laten bezinken

“Je realiseert je op het moment van de uitreiking niet dat het écht is. Het is zo overweldigend! We spelen pas een maand mee met de BankGiro Loterij dus dit hadden we natuurlijk nooit verwacht. We moesten het echt even laten bezinken. Je gaat je pas veel later beseffen wat voor geweldig bedrag je hebt gewonnen. We zijn goed gaan nadenken wat we met het geld gaan doen en wat voor leuke plannen we willen maken”, aldus winnaar Willem.

Wensen

Het stel heeft al een aantal wensen: “Onze zoon volgt nog een opleiding en die willen we graag helpen met een woning. Altijd leuk als je dat voor je kind kan doen. Verder zitten we natuurlijk nu in de corona tijd maar zodra het kan, willen we graag reizen. We hebben nu in ieder geval lang genoeg de tijd om na te denken over de bestemming! Volgend jaar willen we de tuin ook graag opknappen dus we hebben genoeg mooie wensen.”