Een grote verrassing voor Hilde uit Baarn

Jannie wil met het gezin naar Afrika!

Op 11 augustus is een droom werkelijkheid geworden voor de 47-jarige Jannie uit Norg. Zij werd samen met haar dochter Herma met een smoes naar het Gevangenismuseum in Veenhuizen gelokt.

Wat Jannie en Herma op dat moment nog niet wisten is dat Jamai Loman daar klaar stond om hen te verrassen met een cheque van € 100.000,-. Jannie kon haar ogen niet geloven toen zij het bedrag op de cheque zag staan: “Ik was echt sprakeloos.”

Jamai

Jannie vertelt enthousiast: “Ik was echt compleet verrast toen ik Jamai ineens bij het Gevangenismuseum zag staan. We hadden nog geen idee wat ons te wachten stond.” Jamai nam eerst de wensen van Jannie door voordat hij de envelop tevoorschijn haalde: “Dat was zo een spannend moment! Toen ik de envelop openmaakte en € 100.000,- zag staan, was ik echt sprakeloos. Wat een geld! Ik had nooit verwacht dat ik verrast zou worden met zo een mooi bedrag.”

Droomreis naar Afrika

Jannie heeft al een aantal mooie wensen: “Ik ga een nieuwe fiets aanschaffen en we gaan onze badkamer verbouwen. Verder hebben we één grote wens: een reis naar Afrika maken met het gezin. We willen heel graag op safari en uiteraard op zoek naar de big five! Het is al een tijd geleden dat we met het vliegtuig op vakantie zijn geweest dus het lijkt ons geweldig om dat weer een keer te doen. Zodra het allemaal weer kan gaan we gelijk deze mooie reis plannen.”

Onwerkelijk gevoel

“Het winnen van zo een mooie prijs is zo een onwerkelijk gevoel. Je bent gewoon echt in de war en verstrooid. Na een paar dagen ben ik pas gaan beseffen wat voor mooie prijs ik had gewonnen. Nu kunnen we allemaal dingen gaan doen die we voorheen niet zo snel zouden doen. Het geeft een extra gevoel van vrijheid.”