De Nieuwe Kerk

Juli en augustus: boordevol exclusieve uitstapjes!

Kunst moet je beleven en daarom biedt de BankGiro Loterij haar deelnemers toegang tot exclusieve culturele uitstapjes en ervaringen. Iedere maand worden unieke belevenissen georganiseerd, waarbij voor u deuren opengaan die voor het normale publiek gesloten blijven. Ook voor de aankomende periode staan er weer een aantal bijzondere evenementen op de planning waar u via uw persoonlijke pagina kans op kunt maken. In deze rubriek zetten wij een aantal pareltjes in de spotlights.

Noord-Korea prikkelt de zintuigen

Op zaterdag 25 juli opent het Drents Museum in Assen na sluitingstijd haar deuren voor BankGiro Loterij deelnemers. Aan de hand van 80 schilderijen en werken op papier krijgt u een kijkje in de door de staat geregisseerde samenleving van Noord-Korea. Voor deze avond zijn uitsluitend kaarten beschikbaar voor BankGiro Loterij deelnemers. Geheel in stijl staat er vanaf 19:00 uur een heerlijk Noord-Koreaans buffet voor u klaar. Na het diner heet de directeur van het Drents Museum u van harte welkom, waarna museumdocenten de tentoonstelling tot leven zullen brengen. Voor deze avond werden op DeelnemersVoordeel twee kaarten vergeven.

Tijdreizen was nog nooit zo makkelijk

Op zondag 26 juli trakteert de BankGiro Loterij haar deelnemers op een exclusief kijkje achter de schermen van De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Een ervaring die u terugbrengt naar 1415 en meeneemt langs middeleeuwse geheimen, koninklijke tradities en vrijgevochten stedelingen. Tijdens de rondleiding ‘Reis in de Tijd’ krijgt u een bijzondere kijk op onze vaderlandse geschiedenis, in een kerk die daarin zo’n belangrijke rol heeft gespeeld. Ook mag u, bij hoge uitzondering, de trappen bestijgen die toegang geven tot de orgels van de kerk. Een zeer bijzondere rondleiding, die op Mijn BankGiro Loterij werd aangeboden.

Laatste kans Matisse

De Oase van Matisse is nog maar heel even te zien in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Speelt u mee met de BankGiro Loterij? Dan heeft u op zaterdag 1 augustus nog de gelegenheid te genieten van de veelkleurige topstukken van Matisse en werken van zijn tijdgenoten uit de vaste collectie. De hoofdconservator van het museum is ook aanwezig en zal uitgebreid vertellen over de totstandkoming van deze bijzondere tentoonstelling, de grootste ooit van Henri Matisse in Nederland. Wilt u deze bijzondere kans aangrijpen en de expositie ‘De Oase van Matisse’ bezoeken, geef dan snel via DeelnemersVoordeel aan op welk dagdeel u kans wilt maken. De actie loopt nog tot 19 juli 11:00 uur.

Vanaf 10 juli 18:00 uur op DeelnemersVoordeel: een magische ervaring tijdens SAIL Amsterdam 2015, in samenwerking met Het Scheepvaartmuseum.Extra kans op leuke prijzen met uw DeelnemersVoordeel

U vindt het op uw persoonlijke pagina

Aanmelden