Matthijs van Nieuwkerk - Sterren op het Doek

Matthijs van Nieuwkerk interviewt Hanneke Groenteman in slotaflevering Sterren op het Doek

Aanstaande donderdag 22 oktober om 20.25 uur zendt MAX de allerlaatste aflevering van Sterren op het Doek uit. Waar normaliter Hanneke Groenteman gasten het hemd van het lijf vraagt, wordt ze deze aflevering verrast door Matthijs van Nieuwkerk: niet Matthijs, maar Hanneke zelf zal geïnterviewd en geschilderd worden!

Vanaf 2007 presenteerde Hanneke al Sterren op het Doek, maar donderdag komt dan toch echt een einde aan de succesvolle programmareeks. De Wereld Draait Door-presentator Matthijs van Nieuwkerk verrast Hanneke in deze laatste aflevering met het nieuws dat niet hij, maar zij zelf plaats mag nemen voor de drie kunstenaars.

Benijdenswaardig cv

De journaliste heeft namelijk een benijdenswaardig cv opgebouwd gedurende haar carrière en Matthijs zal haar hier dan ook uitgebreid naar vragen. Welk schilderij zal Hanneke kiezen, en welke verhalen zullen nog bovenkomen?

Sterren op het Doek wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Met het programma Sterren op het Doek bij MAX wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer