Winnares BankGiro Loterij HEMA Winweken

Mevrouw Buiten wint de HEMA cadeaukaart van € 10.000,- !

Onlangs organiseerde de BankGiro Loterij samen met HEMA de HEMA Winweken. Tijdens deze actie kon iedereen kans maken op mooie prijzen. Door de voucher die bij elke aankoop werd meegegeven, te activeren via internet kon iedereen gratis kans maken op onder andere HEMA fietsen, appeltaarten en cadeaukaarten. De cadeaukaart t.w.v. € 10.000,- was de hoofdprijs!

Mevrouw Buiten uit Amsterdam is de gelukkige winnares van de € 10.000,- cadeaukaart. Ze was alweer vergeten dat ze een tijdje geleden voucher had geactiveerd en was dus aangenaam verrast toen ze hoorde dat ze iets had gewonnen. Toevallig is ze gek op de bekende rookworsten van HEMA, vandaar ook de toepasselijke foto met de worst op de achtergrond. Na het in ontvangst nemen van de cheque heeft ze zichzelf eens goed verwend. ‘Ik heb een mobiele telefoon gekocht, kerstboodschappen gedaan en 2 cadeaukaarten gekocht voor familie’.

Doordat mevrouw Buiten nu al haar boodschappen bij HEMA kan doen, kan ze maandelijks wat ruimer leven. Ze is ontzettend blij en dankbaar met haar prijs!

De overige uitslagen van de HEMA Winweken kunt u via deze link bekijken.