Geld

"Mijn dochter kan nu studeren!"

25 oktober 2016 - Als alleenstaande moeder van twee dochters is het af en toe best een beetje aanpoten voor Ingrid uit Soest. Daarom was de vreugde des te groter toen de BankGiro Loterij begin september op de stoep stond. Met een cheque van
10.000,-! Ingrid: "De jongste barstte in tranen uit toen ik vertelde dat ik nu haar MBO-opleiding kan betalen."

Ongeloof. Dat was de eerste reactie van Ingrid toen ze de BankGiro Loterij-cheque in ontvangst nam. Maar vooral haar twee dochters Maaike (17) en Sascha (20) wisten niet wat hen overkwam. Ingrid: "De oudste dacht dat het een grap was!"

Eindelijk een extraatje

Van het geld trakteert Ingrid haar beide dochters op € 1.000,-. Ingrid: "Ik vind het heel fijn en belangrijk dat ik mijn meiden een keer wat extra kan geven. Ik sta er alleen voor, dus een extraatje komt er niet zo vaak van. Het was wel mijn wens dat ze het aan rijlessen zouden besteden. Dan hebben ze er echt wat aan. Ze waren zó blij."

Reacties van goud

"En toen ik de jongste vertelde dat ik nu ook haar MBO-opleiding tot bedrijfsadministrateur kan betalen, barstte ze in huilen uit. Die reacties van mijn dochters zijn goud waard voor mij." De rest van het bedrag wordt gebruikt voor een verbouwing van de schuur naar een bijkeuken. "Daar genieten we straks allemaal van."

Dik tevreden

En of Ingrid zichzelf ook niet op leuke extraatje zal trakteren, reageert ze: "Het doet me veel meer plezier om mijn dochters zo blij te zien dan wanneer ik iets voor mezelf koop. Ik ben dik tevreden!"