The Big Picture

Mooie seizoensfinale The Big Picture

7 maart 2016 - Het derde seizoen van The Big Picture is afgelopen zondag in stijl afgesloten. Twee studiokandidaten gingen met een mooi geldbedrag naar huis. De Eindhovense Maarten won € 75.000,-, kandidate Claudia speelde daarna maar liefst € 125.000,- bij elkaar.

De 26-jarige Maarten ging een uitzending eerder al voortvarend van start, maar moest omwille van de tijd de beklimming van de geldladder tijdelijk staken. In de seizoensfinale maakte de energieke en praatgrage kandidaat het ongelooflijk spannend, met name bij de vraag over de kleuren in het Google logo. Met een klein beetje geluk en bluffen werd de € 100.000,- op de ladder bereikt met slechts één gekocht antwoord.

Studieschuld aflossen

"Het was erg leuk om de uitzending terug te zien. Je kon wel zien dat ik het spannend vond! Van het geld wil ik met mijn vriendin naar Amerika en mijn ogen laten laseren. De rest wil ik gebruiken om mijn studieschuld af te lossen dan wel als aanbetaling van een nieuw huis."

Miljoenenvraag

Claudia uit Cruquius loste Maarten af achter de desk. In de studio gesteund door haar moeder begon zij als laatste kandidaat van het seizoen aan haar The Big Picture avontuur. Met succes. Pas bij de vraag voor € 50.000,- besloot zij een goed antwoord te kopen voor 25% van het prijzengeld. Uiteindelijk werd zelfs de miljoenenvraag bereikt. Na het inzetten van haar derde hulplijn besloot ze te stoppen. Daarmee verdiende ze een cheque van € 125.000,- .

Claudia een dag na de uitzending: "Het was heel erg leuk om de show terug te zien. We hebben met de hele familie gekeken en zaten op het puntje van de bank. Ik ben ontzettend blij met het bedrag. We willen het gebruiken voor de verbouwing van ons huidige huis of gebruiken voor een nieuw huis dat we op het oog hebben. En de rest gaat lekker op de bank. Een heerlijk idee om dit achter de hand te hebben."

Aflevering terugkijken?

Heeft u deze aflevering gemist? Kijk de uitzending nu terug op RTL Gemist.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer