Muzikale #huiskamerchallenge, doe mee!

Publiek zit thuis, musici hebben een lege agenda. Nederland zit sociaal gezien bijna op slot. Daarom presenteren classicnl en de BankGiro Loterij de Huiskamer Challenge. Een uitdaging waarbij musici de kans krijgen om thuiszittend publiek te raken, inspireren en te verwonderen in deze extreme tijden.


Video - bekijk hier de oproep van jurylid Dominic Seldis om mee te doen


Meedoen?

Van donderdag 26 maart tot en met zondag 5 april kunnen musici hun video opsturen naar classicnl. Een video van een eigen compositie of een bestaand stuk, alleen of samen, in de woonkamer of digitaal op afstand. Laat ook uw creativiteit zien en horen! Alle muziekgenres zijn welkom!

U kunt hier al wat inzendingen bekijken.

Prijzen

Iedereen ouder dan 18 jaar mag meedoen en maakt kans op een dagelijkse prijs van € 250,- of hoofdprijzen zoals een optreden in het Concertgebouw tijdens de BankGiro Loterij ZomerConcerten, € 3.500,- en een platencontract bij Challenge Records.

Alle opnames zijn te zien via classic.nl en op de Facebookpagina van classicnl. Daar kan het publiek alle inzendingen beoordelen. Het aantal likes bepaalt samen met het oordeel van onze vakjury, bestaande uit onder anderen Tania Kross en Dominic Seldis, wie welke prijs wint!