Johnny en Natascha

Natascha en Johnny werden verrast met een mooie prijs

Begin maart, nog voor de hele Coronacrisis, werden Natascha en Johnny met een smoes naar het EYE Filmmuseum gelokt. Daar werden zij door Jamai Loman namens de BankGiro Loterij verrast met een cheque van € 100.000,-.

Natascha en Johnny konden hun ogen niet geloven: “We hadden al heel wat gespeculeerd, maar dat het een cheque van € 100.000,- zou zijn hadden we nooit verwacht. ”

Natascha vertelt over de week van de uitreiking: “Even voor de uitreiking werd ik gebeld dat we een prijs hadden gewonnen en dat de prijsuitreiking in het EYE Filmmuseum zou zijn. Johnny en ik dachten eerst: ‘Nee joh dit klopt vast niet, het is vast nep.’ Toen werd er gezegd dat het de moeite waard zou zijn om langs te komen. ‘Ze zullen ons toch niet voor niets naar het EYE laten komen?’, dachten we toen. Dus besloten we er tóch naartoe te gaan.”

Speculeren

“Johnny en ik hebben die dagen voor de uitreiking volop gespeculeerd wat de prijs zou kunnen zijn. We hebben zelfs reclames van de BankGiro Loterij teruggekeken. Misschien was het een auto, of misschien wel een vakantiehuis? Ik was allang blij dat we in ieder geval iets gewonnen hadden. Maar het waren wel zenuwslopende dagen!”

“Ik kon mijn ogen niet geloven”

“Toen we in het EYE Filmmuseum aankwamen, waren we zo zenuwachtig. We wisten niet wat ons te wachten stond. Uiteindelijk haalde Jamai de gouden envelop tevoorschijn. Toen ik de envelop openmaakte zag ik die nullen oplopen. Ik zag vijf nullen staan en kon mijn ogen niet geloven. We hoopten op een klein geldprijsje, maar dat we € 100.000,- zouden winnen hadden we nooit verwacht. Ik moest er echt van bijkomen.”

Afwachten

“Ik heb alvast een nieuwe fiets voor mijn dochter gekocht. Zij gaat volgend jaar naar de middelbare school, dus die kan ze goed gebruiken! Verder willen we heel graag op vakantie naar Spanje. Helaas moeten we deze reis uitstellen in verband met het coronavirus. Op dit moment kunnen we dus nog niet zoveel met onze prijs. Het is even afwachten allemaal. Als deze onzekere periode voorbij is, gaan we er lekker van genieten.”