Prijzenpot 2015

Nieuw prijzenpakket BankGiro Loterij 2015

2015 wordt een jaar vol kansen. De totale prijzenpot van 2015 bedraagt maar liefst € 50 miljoen en met een winkans van gemiddeld 1 op 3 gaat u een geweldig jaar tegemoet!

Elke maand trekt de notaris op een moment al onze prijzen. Dit gebeurt in de maandelijkse trekking, die altijd in de laatste week van de maand plaatsvindt. Dus ook de Weekprijs (€ 50.000,- incl. Verdubbelaar) wordt in deze maandelijkse trekking door de notaris getrokken. Op de 10e van iedere maand, maakt de BankGiroLoterij al haar winnaars bekend.

Vanaf speelronde januari maakt u niet 12x maar 52x kans op € 50.000,-(incl. Verdubbelaar). Daarbovenop maakt u ook kans op € 1 miljoen in januari. In februari en maart gaat er 6 x € 1 miljoen uit in de spelshow The Big Picture. In april maakt u kans op de deelprijs Miljoenen uit de Kluis. Naast de grote geldbedragen speelt u iedere maand mee voor honderdduizenden andere prijzen zoals de populaire Prijs naar keuze, een kunstafbeelding op canvas, een Apple iPad of een reischeque!

Hoofdprijs wordt Weekprijs

Vanaf speelronde januari 2015 verandert de Hoofdprijs in de Weekprijs. De Weekprijs heeft een waarde van € 50.000,- (incl. WeekprijsVerdubbelaar). Dit betekent dat u iedere maandelijkse trekking kans maakt op één van de weekprijzen. Speelt u nog niet mee met de WeekprijsVerdubbelaar, maak hier uw deelname compleet.

De Weekprijs wordt getrokken op uniek lotnummer (laatste 5 cijfers + 2 volgletters).

The Big Picture: spetterende spelshow met Robert ten Brink
Vanaf februari brengt de BankGiro Loterij The Big Picture op de buis. De spelshow zal worden gepresenteerd door Robert ten Brink en kandidaten maken kans op een groot geldbedrag als ze 12 beeldvragen juist weten te beantwoorden. Als de kandidaat in de studio het antwoord niet weet kan hij of zij tot drie keer een hulplijn inschakelen. In ruil daarvoor staat de studiospeler 25% van zijn eindprijs af aan een thuiswinnaar!
De eerste aflevering is begin februari te zien op RTL 4.

Meer informatie over BankGiro Loterij The Big Picture

Lotprijsaanpassing
Met goedkeuring van de Kansspelautoriteit bedraagt de lotprijs van een lot bij de BankGiro Loterij vanaf speelronde januari 2015 € 12,- per lot per trekking en de WeekprijsVerdubbelaar € 0,50,- per lot per trekking. De nieuwe lotprijs komt direct ten goede aan 70 goede doelen die de BankGiro Loterij steunt. De lotprijs voor de trekking van januari 2015 zal eind december 2014 worden afgeschreven. U kunt hier meer informatie vinden over de lotprijsaanpassing.