Nieuw seizoen Sterren op het Doek

Aanstaande zaterdag 22 november 2014 start MAX op NPO 2 om 21:15 uur weer met een nieuw seizoen van het succesvolle programma Sterren op het Doek. Presentatrice Hanneke Groenteman interviewt een bekende Nederlander, die ondertussen wordt geportretteerd door een drietal kunstenaars. De hoofdpersoon mag één van de kunstwerken uitkiezen en mee naar huis nemen. De andere schilderijen worden na iedere aflevering geveild voor het goede doel op www.wiebiedtermeer.nl.

In de eerste aflevering interviewt Hanneke Seth Gaaikema. De cabaretier, musicalschrijver en vertaler wordt vereeuwigd in Den Bosch. Niet veel later, op 21 oktober jl. overleed de 75-jarige cabaretier.

Naast Seth Gaaikema worden de volgende bekende Nederlanders dit seizoen geportretteerd:

Sterren op het Doek wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Met dit programma wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Bekijk hieronder de compilatie:

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer