Marijke is dolblij met haar prijs

Ongekend voordelig naar het theater in het weekend van 15, 16, 17 januari 2016

Bent u een groot toneelliefhebber? Heeft u altijd al eens een kijkje achter de schermen van het theatergordijn willen nemen of er zelfs van gedroomd een keer in het theater te overnachten? Noteer dan het weekend van 15, 16 en 17 januari 2016 in uw agenda, want tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend zou uw wens zomaar in vervulling kunnen gaan.

Achter de schermen

In dit weekend bieden zo’n vijftig Nederlandse theaters een gevarieerd en aansprekend programma aan voor slechts tien euro per voorstelling. Met het BankGiro Loterij Theaterweekend vieren we het theatervak én kan het publiek op een bijzondere manier ervaren wat er bij theatervoorstellingen komt kijken. Theaterliefhebbers kunnen buiten de voorstellingen om workshops volgen, backstage gaan, de kleedkamers bekijken en er is zelfs ergens de mogelijkheid om op het toneel te slapen.

Ontdek het theater

Het Theaterweekend van de BankGiro Loterij is een initiatief van het Nationaal Theater Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Deze twee fondsen hebben de handen ineengeslagen om een impuls te geven aan de Nederlandse theatersector. Een uitgelezen kans om de podiumkunsten (opnieuw) te ontdekken.

Kaartverkoop

De vaste prijs voor een voorstelling tijdens dit weekend is € 10,-, inclusief de randprogrammering en backstage-happenings. Het complete programma wordt pas enkele weken voor het weekend bekendgemaakt.

Wilt u op de hoogte blijven over het programma en de start van de kaartverkoop? Kijk voor meer informatie op www.nationaaltheaterweekend.nl