BankGiro Loterij Open Dagen

Cultureel Nederland toont haar schoonheid tijdens de BankGiro Loterij Open Dagen

Cultuur is iets ongrijpbaars, iets wat ons bestaan kleurt en het leven mooier maakt. Met de vele culturele instellingen die Nederland telt, zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf onder te dompelen in de rijkdom die deze sector te bieden heeft. Maar, hoe mooi zou het zijn als uw culturele uitje een echte ervaring wordt, verrijkt met exclusieve workshops, lezingen en rondleidingen?

Bij de BankGiro Loterij vinden wij dat cultuur iets is wat je moet beleven en vieren. Daarom organiseren wij in samenwerking met onze culturele partners de BankGiro Loterij Open Dagen. Deze Open Dagen worden speciaal voor u georganiseerd om u te bedanken voor uw steun aan de 61 vooraanstaande culturele instellingen in Nederland.

Exclusieve workshops, lezingen en rondleidingen

Een jaar lang stelt iedere maand een museum in een andere provincie haar deuren voor u open. Tijdens deze BankGiro Loterij Open Dagen kunt u samen met een introducé gratis het deelnemende museum bezoeken. Om de cultuurbeleving onvergetelijk te maken, worden er voor onze deelnemers speciale programma’s opgesteld bestaande uit exclusieve workshops, lezingen en rondleidingen.

Het Zeeuws Museum beet de spits af. Voor de deelnemers van de BankGiro Loterij Loterij organiseerde het museum tijdens de Open Dagen unieke miniconcerten, workshops en rondleidingen.

“We vonden het zo leuk om een uitnodiging voor het Zeeuws Museum te krijgen! We wonen al jaren in Middelburg, maar stom genoeg waren we nog nooit naar dit museum geweest. Ja, zo gaan die dingen helaas. De uitnodiging van de BankGiro Loterij heeft ervoor gezorgd dat we er nu wel zijn. Een mooie gelegenheid en mede door het persoonlijke programma heb ik weer veel geleerd.” - Albert uit Middelburg

Na het succes in het Zeeuws Museum is op 29 en 30 augustus het Nederlands Openluchtmuseum in Gelderland aan de beurt. Ook hier kunnen de BankGiro Loterij Open Dagen op grote belangstelling rekenen. De beschikbare kaarten waren binnen 48 uur vergeven.

Programma Openluchtmuseum

Het exclusieve programma in het Openluchtmuseum bestaat uit een speciale rondleiding waarbij de deelnemers zelf zien en horen wat zij mogelijk hebben gemaakt, leren ze op ouderwetse wijze broodbakken tijdens de traditionele broodbakworkshop en kunnen ze in de huid kruipen van Robin Hood tijdens het boogschieten. Ook is er de gelegenheid om een spannend potje te beugelen. Dit is een spel waarbij het vooral draait vaardigheden en spelinzicht. Het spel ontstond in de 14e eeuw en werd in het begin voornamelijk beoefend door de adel, maar groeide al snel uit tot een volkssport. Kortom, een heerlijke dag waarbij oude tijden herleven.

Actie op Facebook

Wilt u de populaire BankGiro Loterij Open Dagen in het Nederlands Openluchtmuseum alsnog bijwonen? Op de Facebook-pagina van de BankGiro Loterij maakt u tot vrijdag 14 augustus kans op twee van de allerlaatste kaarten. Hoe? Laat in een reactie onder dit bericht weten wie u graag zou willen meenemen op deze leuke dag.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer