The Big Picture

Opnieuw grote geldprijs in The Big Picture

29 februari 2016 - In navolging van studiokandidaat Cees is ook Dirkjan uit Oisterwijk een groot geldbrag rijker dankzij BankGiro Loterij The Big Picture. In de vijfde aflevering van het spelprogramma vervolgde hij, na zijn voortvarende start een week eerder, de jacht op het grote geld. Dat resulteerde in een cheque van maar liefst € 375.000,-.

Vorige week wist Dirkjan al vijf vragen juist te beantwoorden. Er kon dus direct afgetrapt worden met de vraag voor € 10.000,-, over een stel katachtige oren. De mogelijke antwoorden werden stuk voor stuk zorgvuldig afgewogen, alvorens resoluut voor antwoord D werd gekozen. Daarmee begon de langharige kandidaat aan zijn 'bestorming' van de geldladder.

Waldorfsalade

Pas bij de vraag voor € 200.000,- stokte de antwoordenmachine even en sloeg de twijfel toe. Een juist antwoord moest gekocht worden. Maar daarna zat het de muzikant mee en werd, nadat de waldorfsalade op de foto werd herkend, de een-na-laatste stap op de geldladder bereikt. Toen vond de inwoner van Oisterwijk het genoeg. Die keuze leverde hem een geldbedrag € 375.000,- op.

Dirkjan: "Van het geld wil ik een heel mooi drumstel kopen. En met mijn vrouw en kinderen ga ik lekker op reis. Er zijn nog genoeg plekken in de wereld om te zien."

New York

In de uitzending van zondag was ook te zien hoe Robert uit Groningen werd verrast door Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, met een cheque van € 50.000,-.Robert, docent op de Amsterdamse Fotoacademie, is blij verrast: “€ 50.000,-, het is echt niet normaal! Van het geld wil ik graag met mijn vriendin en dochter naar New York. Dat plan hadden we al maar komt nu wat dichterbij. En dan is het geld nog niet op, dus ik kan ook mooi nieuw fotomateriaal aanschaffen."


Heeft u deze aflevering gemist? Kijk de uitzending nu terug op RTL Gemist.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer