Paleis Het Loo: tentoonstelling Sisi

Paleis Het Loo:
Sisi: sprookje & werkelijkheid

In Paleis Het Loo kunt u een tentoonstelling bekijken over het ware levensverhaal van Sisi; keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Niet alleen het romantische, sprookjesachtige beeld dat we kennen van de bekende films wordt getoond. Ook brengt de tentoonstelling de realiteit met depressies, intriges, obsessies en dood in beeld aan de hand van o.a. filmfragmenten, foto’s en persoonlijke bezittingen. Nooit eerder werd een dergelijk grote en veelzijdige tentoonstelling over Sisi buiten Oostenrijk georganiseerd. Wanneer u de tentoonstelling met kinderen bezoekt, kunt u een gratis speurtocht meenemen die bij de kassa verkrijgbaar is.

De Oranje-wandeling
Is er nog tijd over? Neemt u dan een kijkje in het Paleispark en doe de Oranje-wandeling. Tijdens deze wandeling van een uur loopt u langs het badpaviljoen, theepaviljoen en de koninklijke botenhuizen.

Meer informatie: www.paleishetloo.nl

  • Tip voor kinderen: De laatste 2 dinsdagen van juli en de eerste 2 dinsdagen van augustus is het Prinsen- en Prinsessendag bij Paleis Het Loo!

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer