Malik en zijn moeder Marjolein

Recordbedrag van ruim € 1 miljoen in ‘BankGiro Loterij The Wall’

29 april 2018 - Marjolein uit Apeldoorn is samen met haar zoon, Malik uit Arnhem, de gelukkige winnaar van € 1.057.406 in ‘BankGiro Loterij The Wall’ dat vanavond te zien was bij SBS6. In deze zenuwslopende spelshow proberen koppels met hun algemene kennis, vertrouwen in elkaar en heel veel geluk geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot miljoenen euro’s. Met het gewonnen bedrag kan Marjolein een stuk aan haar keuken bouwen voor iedereen die altijd bij haar komt buurten.

BankGiro Loterij The Wall online spelen en kans maken op prijzen tot wel € 1.000,-? Klik hier.

Wanneer tijdens het spel blijkt dat Marjolein het aangeboden contract ter waarde van € 79.803 heeft verscheurd en Malik maar liefst € 1.057.406 op The Wall heeft staan, kan Marjolein bijna niet geloven dat ze dit bedrag gewonnen hebben.

Marjolein (53) en haar zoon, student Malik (21), doen graag iets voor een ander. Het huis van Marjolein heeft inmiddels een soort buurthuis-functie gekregen. Iedereen loopt de hele dag via de achterdeur naar binnen voor een kop koffie en een praatje. Marjolein: “Mijn wens is om een stuk aan mijn keuken te bouwen zodat er nog meer mensen uit de buurt kunnen aanschuiven. Dat kan nu! Ook vind ik het heel fijn dat mijn kinderen een spaarpotje hebben, zodat ze zonder studieschuld het volwassen leven kunnen starten.”

Speel The Wall online!

Wilt u ook kans maken op prijzen, tot wel € 1.000,-? U kunt The Wall nu ook online spelen!

Speel The Wall Game

Twaalf meter hoge muur bepaalt geldprijs

In ‘BankGiro Loterij The Wall’ strijden kandidaten om zoveel mogelijk geld. In de eerste ronde beantwoordt het koppel vijf vragen. Na het stellen van de vraag vallen drie witte ballen langs de twaalf meter hoge muur omlaag. Beantwoordt het kandidatenkoppel de vraag correct voor de ballen in de geldbedragen onderaan de muur zijn gevallen, komen de bedragen bij het prijzengeld op. Maar zijn ze te laat of is het antwoord fout, dan wordt het bedrag in mindering gebracht.

Vanaf de tweede ronde gaat het koppel gescheiden verder. Terwijl de ene kandidaat in de studio de algemene kennis van zijn partner probeert in te schatten, beantwoordt de andere kandidaat in een aparte ruimte vragen. Na de laatste ronde komt deze kandidaat voor een enorm dilemma te staan. Kiest de kandidaat voor zekerheid door het contract met een gegarandeerd geldbedrag te tekenen of kiest de kandidaat voor het bedrag dat zijn/haar partner op The Wall bij elkaar heeft gespeeld?

‘BankGiro Loterij The Wall’ is tot en met zondagavond 27 mei wekelijks te zien om 20.30 uur bij SBS6.