Rob beleeft geheel verzorgd weekend Disneyland Parijs met hele gezin

“Mijn dochter zei: mijn grootste wens is uitgekomen!”

Rob (69) uit Appingedam wist niet wat hem overkwam toen hij een envelop van de BankGiro Loterij kreeg met de tekst: ‘Gefeliciteerd met uw prijs!’. Hij maakte de envelop open en wat bleek? Hij had een Stedenreis naar keuze ter waarde van € 2.500,- gewonnen.

“In eerste instantie geloofde ik er helemaal niets van! Ik heb eerst maar eens gebeld. Toen bleek dat ik écht gewonnen had mocht ik samen met mijn gezin gaan nadenken over een mooie bestemming”, vertelt Rob enthousiast.

“De keuze was snel gemaakt”

“Het leuke was dat we zelf mochten kiezen. Echt fan van grote steden zijn we niet, maar Disneyland Parijs stond altijd al hoog op ons verlanglijstje. Natuurlijk al helemaal op die van de kinderen. Toen bleek dat ook dat tot de mogelijkheden behoorde, was de keuze snel gemaakt!”

En zo ging Rob samen met zijn vrouw Corien (44) en dochters Amy (14) en Kuma (11) begin dit jaar naar Disneyland. Hij vertelt: “We zijn met de bus gegaan, want dat vonden we wel zo makkelijk. En wát hebben we genoten! De eerste dag kregen we tijdens de lunch bezoek van verschillende Disney-figuren. De tweede dag waren dat prinsessen. Mijn dochter Amy vertelde ons dat haar grootste wens was uitgekomen.”

Een geweldige ervaring

Rob denkt met een glimlach terug aan het weekend: “In drie dagen tijd is het natuurlijk niet mogelijk om álles van het park te zien, maar dat hoeft ook helemaal niet. Het was een geweldige ervaring om dit zo met z’n viertjes te doen en zonder het winnen van deze prijs, hadden we dit nooit zo kunnen ondernemen!”