Winnaars april

Rondje voor de groep na mooie prijs

“Een rondje voor de rest van de groep!”, dat was het eerste wat mijn vrouw en ik riepen toen we het fantastische nieuws hoorden, vertelt Simon. “320.000 euro, wat een bedrag! Nee, dit had ik niet durven dromen.”

Op vakantie in Cuba

Simon en zijn vrouw wonnen in de trekking van april € 320.000,-, maar niet zijzelf, maar hun twee dochters namen de prijs in ontvangst Simon en zijn vrouw waren namelijk twee weken op vakantie; ze maakten een groepsreis door Cuba.
SImon: 'Het was heel toevallig, want mijn dochter Caroline was net bij ons thuis toen de BankGiro Loterij belde. Ze hadden goed nieuws en de vraag was of mijn dochter naar het Van Gogh Museum kon komen'. En dat deed ze. Caroline en haar zus Suzanne ontvingen op 7 mei in het Van Gogh Museum de cheque uit handen van BankGiro Loterij ambassadeur Robert ten Brink.

"Iedereen leefde met ons mee"

Meteen daarna belde Caroline haar ouders. Simon: 'Het dak ging eraf, wat een verrassing! Het hele gezelschap waarmee we op reis waren leefde met ons mee. Ik speel al enkele jaren bewust mee met de BankGiro Loterij, omdat je als deelnemer cultuur steunt. Maar wat geweldig dat we nu zelf zo'n mooie prijs hebben gewonnen'.

Inmiddels zijn Simon en zijn vrouw weer terug van vakantie en hebben ze het al iets meer kunnen laten bezinken. 'Wat we met het geld willen gaan doen? Weer op vakantie! We houden erg van reizen, dus nu kunnen we met het hele gezin gaan'.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer