Shaula uit Enschede is de gelukkige winnaar van € 110.000,- in de zesde aflevering van het BankGiro Loterij Kluizenspel. Deze nieuwe spelshow, waarin zeven kluizen centraal staan, wordt gepresenteerd door Marc Klein Essink. Het BankGiro Loterij Kluizenspel met Shaula uit Enschede was op zaterdag 12 april te zien bij SBS6.

Voor Shaula uit Enschede was het de uitdaging om in zes spelrondes zoveel mogelijk lege kluizen weg te spelen. Uiteindelijk ging zij met € 110.000,- naar huis.

Shaula is blij verrast met haar prijs: "Ik wil heel graag met mijn vriend trouwen. Daar willen we echt een mooi feestje van maken. En daarna een prachtige huwelijksreis maken naar Japan."

Shaula uit Enschede bezorgde de thuiswinnaars van de BankGiro Loterij ook een fijne avond. Het bedrag dat zij in de studio won werd vermenigvuldigd met het aantal opengemaakte kluizen en verdeeld onder alle deelnemers die tijdens de trekking van maart meespeelden met de winnende 5 eindcijfers (81891) als lotnummer. Acht winnaars met in totaal twaalf loten mogen € 550.000,- verdelen.

Zeven kluizen, zes spelrondes

Bij het BankGiro Loterij Kluizenspel staan zeven kluizen op een rij. In één van die kluizen zit € 500.000,-, in de andere kluizen zit niets. De kandidaat speelt zes spelrondes, waarbij niet alleen een beroep wordt gedaan op zijn algemene kennis, maar ook op zijn mensenkennis. Voor ieder spel kiest de kandidaat zelf zijn tegenspeler uit. Op basis van summiere informatie en de eerste indruk maakt hij een keuze uit drie publieksspelers. Schat de kandidaat zijn tegenspeler goed in en weet hij de spelronde te winnen, dan speelt hij een lege kluis weg en is hij een stap dichter bij de € 500.000,-. Aan het eind van het programma kiest de kandidaat één van de overgebleven kluizen. Hoe minder kluizen er over zijn, des te groter de kans dat de kandidaat met de € 500.000,- naar huis gaat.

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer